Bu sorunları da ben yaşamadıysam mouse a kötü demem sizin attığınız mouse un da 1-2 ay sonra bataryası ölecek çöp olacak 800 TL'ye iyi bir kablosuz mouse olmaz. Her üründe illaki bir sorun çıkar bazı kişilerde çıkar bazılarında çıkmaz siz ömür boyu kullanılacak bir ürün zannediyorsunuz galiba. Ama hiçbir ürünü ömür boyu kullanamazsınız illaki bir gün patlar.
Ayni mouselerin sadece sensoru yuksek modelleri 1500 lira bandinda ki Fevell 1200 bandindan dustu indirimde suan. Kronikleri yok, fiyatlarina gore iyiler. Senin yasamamis olman bunun genel bir probolem oldugunuda degistirmez. Bu mouselari oneriyorz kullananlarin hepside memnun, fiyatlari icin iyi mouselar. 800 TL'ye en iyi secenek bunlar. Kabloluda kullanılabiliyorlar ayriyeten . Sadece kabloya bağlı kalmak sacma.
Katılıyorum. Tek kablo seçeneği olmamalı. Mesela kullandığım klavye de hem kablolu hem kablosuz hem Bluetooth özelliği. Kxy hocam haklı. Eğer o dediği sorunu çoğunluk yaşıyorsa azınlık yaşamıyorsa kronik problem olduğunu değiştirmez.
Katılıyorum. Tek kablo seçeneği olmamalı. Mesela kullandığım klavye de hem kablolu hem kablosuz hem Bluetooth özelliği. Kxy hocam haklı. Eğer o dediği sorunu çoğunluk yaşıyorsa azınlık yaşamıyorsa kronik problem olduğunu değiştirmez.
Sorunlu bir mouse olduğu aşikar G203'ün ama o fareyi en az 100 200 bin kişi kullanıyordur 100 200 kişi foruma yazdı diye bu sayıya çoğunluk demek saçmalık
Sorunlu bir mouse olduğu aşikar G203'ün ama o fareyi en az 100 200 bin kişi kullanıyordur 100 200 kişi foruma yazdı diye bu sayıya çoğunluk demek saçmalık
Sorunlu bir mouse olduğu aşikar G203'ün ama o fareyi en az 100 200 bin kişi kullanıyordur 100 200 kişi foruma yazdı diye bu sayıya çoğunluk demek saçmalık.
Doğru haklısınız. Kaç kişinin kullandığını bilemem. Fareyi internetten araştırmak gerekiyor. Kaç kişi şikayet ediyor? Kaç kişi sorun yaşamış? İnternette ne deniyor? Hepsine bakmak gerekiyor. Onu örnek olarak söyledim hocam. Yani çoğunluk derken o fareye demedim. Yani eğer gerçekten çoğunluk yaşıyor ise o arkadaşta sorun çıkmıyor diye kronik problemli olduğu anlamına gelmez. Bunu demeye çalıştım ben. Direkt o fareye çoğunluk bunu yaşıyor demedim. Sanırım yanlış anlaşıldım bir nebze.
8 yıldır piyasada bu mouse. Abartmadım. Reddit uzerinde yazilan, diger forumlarda yazilan, youtube uzerinde sikayet edilen her yerde toplam 100 bin'in üzerinde sikayet vardır en az. Sadece G203 degil G305 gibi diger modellerde de ayni sorunlar var.
8 yıldır piyasada bu mouse. Abartmadım. Reddit uzerinde yazilan, diger forumlarda yazilan, YouTube uzerinde sikayet edilen her yerde toplam 100 Bin'in üzerinde sikayet vardır en az. Sadece G203 degil G305 gibi diger modellerde de ayni sorunlar var.
Hocam ama biz burada Logitech'i kınamıyoruz en ucuz faresini kınıyoruz eğer 5-10 milyon üzeri satmışsa 100bin sorunlu olabilir şirket sorunlu üretmiyor bilerek sonuçta
8 yıldır piyasada bu mouse. Abartmadım. Reddit uzerinde yazilan, diger forumlarda yazilan, YouTube uzerinde sikayet edilen her yerde toplam 100 Bin'in üzerinde sikayet vardır en az. Sadece G203 degil G305 gibi diger modellerde de ayni sorunlar var.