800TL Oculus Quest 2 için modem önerisi

Donanımsal olarak diğer markaların modelleriyle aynı ozelliklere sahip olsa da arayüzü çok detaylı ve pratik. Ortalama 30-60 gün arasında bir güncelleme alıyor ve desteği çok yardımcı oluyor hotfix güncellemeleri anında geliyor uzun zamandır pahalıya aldığım bir üründen bu nebze memnun kalmamıştım.
Normal modemlere oranla ne farkları var bilmediğim için soruyorum affola.
Youtube da incelemeleri var izlerseniz anlarsınız az cok ben zamanında uzun süre superonline fiber kullandım ve superonline kısıtlamalarından dolayı harici router kullanamadım. O zamanlardan beri radarımdaydı bu modem evimden taşınınca keenetic marka modem-router alacagım demiştim ve aldım.

Son düzenleme:
Donanımsal olarak diğer markaların modelleriyle aynı ozelliklere sahip olsa da arayüzü çok detaylı ve pratik. Ortalama 30-60 gün arasında bir güncelleme alıyor ve desteği çok yardımcı oluyor hotfix güncellemeleri anında geliyor uzun zamandır pahalıya aldığım bir üründen bu nebze memnun kalmamıştım.

YouTube'da incelemeleri var izlerseniz anlarsınız az cok ben zamanında uzun süre Superonline fiber kullandım ve Superonline kısıtlamalarından dolayı harici router kullanamadım. O zamanlardan beri radarımdaydı bu modem evimden taşınınca Keenetic marka modem-router alacagım demiştim ve aldım.

Sizin adınıza çok sevindim ben halen VDSL kullandığım için sanırım bana gerekmiyor :)

Sizin adınıza çok sevindim ben halen VDSL kullandığım için sanırım bana gerekmiyor :)
Hero DSL zaten hem VDSL modem hatta yarın öbürgün altyapı gelirse 300mbit e kadar destekliyor hemde gigabit router gigafiberi de destekliyor yani.
Peki modem yada yüksek hızlı kablo alsak aralarında görüntü veya performans farkı olurmu?
Hocam VR Headsetlerle ilgili hic tecrübem olmadı eger ethernet kablosu varsa tabii ki herhangi bir kablosuz ağdan daha iyi performans verecektir.
Bahsettiğim modem 5GHz bandında 867mbit e kadar destekliyor ayrıca MU-MIMO destekliyor.
Şahsen ben modem ile aynı odada 5Ghz den baglanıyorum kabloyu aratmıyor.

Hero DSL zaten hem VDSL modem hatta yarın öbürgün altyapı gelirse 300mbit e kadar destekliyor hemde gigabit router gigafiberi de destekliyor yani.

Hocam VR Headsetlerle ilgili hic tecrübem olmadı eger ethernet kablosu varsa tabii ki herhangi bir kablosuz ağdan daha iyi performans verecektir.
Bahsettiğim modem 5GHz bandında 867mbit e kadar destekliyor ayrıca MU-MIMO destekliyor.
Şahsen ben modem ile aynı odada 5Ghz den baglanıyorum kabloyu aratmıyor.
Çoğu modem 5GHz de 860mbit hız veriyor ortalama ama işte gecikme yaşanır mı asıl mevzu o

Technopat Haberler

Geri
Yukarı