yunuss121 Hectopat Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #1 PWM (fan hızı kontrolü) ve mümkünse RGB bir kasa lazım, tavsiyeleriniz neler? Bütçe PSU dahil 800₺, PSU'suz 500₺. Sistemim giriş/orta seviye bir sistem olacak, sıvı soğutma olmayacak ve anakart mini ATX. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2021
PWM (fan hızı kontrolü) ve mümkünse RGB bir kasa lazım, tavsiyeleriniz neler? Bütçe PSU dahil 800₺, PSU'suz 500₺. Sistemim giriş/orta seviye bir sistem olacak, sıvı soğutma olmayacak ve anakart mini ATX.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.324 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #2 Sistem?
yenKO Picopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 465 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #3 yunuss121 dedi: PWM (fan hızı kontrolü) ve mümkünse RGB bir kasa lazım, tavsiyeleriniz neler? Bütçe PSU dahil 800₺, PSU'suz 500₺. Sistemim giriş/orta seviye bir sistem olacak, sıvı soğutma olmayacak ve anakart mini ATX. Genişletmek için tıkla... Corsair Spec Delta RGB Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+ Midi-Tower Tempered Glass Fiyatları ve Özellikleri 550w yeter mi diye düşünmeyin çünkü RTX 2060 la hiçbir sroun çıkartmıyor bende.
yunuss121 dedi: PWM (fan hızı kontrolü) ve mümkünse RGB bir kasa lazım, tavsiyeleriniz neler? Bütçe PSU dahil 800₺, PSU'suz 500₺. Sistemim giriş/orta seviye bir sistem olacak, sıvı soğutma olmayacak ve anakart mini ATX. Genişletmek için tıkla... Corsair Spec Delta RGB Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+ Midi-Tower Tempered Glass Fiyatları ve Özellikleri 550w yeter mi diye düşünmeyin çünkü RTX 2060 la hiçbir sroun çıkartmıyor bende.
yunuss121 Hectopat Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #4 SHER-LOCKED dedi: Sistem? Genişletmek için tıkla... Kesinleştirmedim , ama midtower a sığacak orta seviye bir sistem
SHER-LOCKED dedi: Sistem? Genişletmek için tıkla... Kesinleştirmedim , ama midtower a sığacak orta seviye bir sistem
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.324 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #5 Şunabbir bakın derim. Hem ARGB hem PSU'lu hem de pen olması biraz zor ama.
yunuss121 Hectopat Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #6 Sharkoon RGB LIT-100 mu? ARGB olmasa da idare ederim PWM lazım
yenKO Picopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 465 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #7 yunuss121 dedi: Sharkoon RGB LIT-100 mu? ARGB olmasa da idare ederim PWM lazım Genişletmek için tıkla... Size önerdiğim kontrol edilebiliyor BİOS tan.
yunuss121 dedi: Sharkoon RGB LIT-100 mu? ARGB olmasa da idare ederim PWM lazım Genişletmek için tıkla... Size önerdiğim kontrol edilebiliyor BİOS tan.
yunuss121 Hectopat Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #8 yenKO dedi: Corsair Spec Delta RGB Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+ Midi-Tower Tempered Glass Fiyatları ve Özellikleri 550W yeter mi diye düşünmeyin çünkü RTX 2060 la hiçbir sorun çıkartmıyor bende. Genişletmek için tıkla... PWM var mı? Araştırdım ama emin olamadım, RGB cikisi. yenKO dedi: Size önerdiğim kontrol edilebiliyor BIOS'tan. Genişletmek için tıkla... PWM 4 pin var yani.
yenKO dedi: Corsair Spec Delta RGB Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+ Midi-Tower Tempered Glass Fiyatları ve Özellikleri 550W yeter mi diye düşünmeyin çünkü RTX 2060 la hiçbir sorun çıkartmıyor bende. Genişletmek için tıkla... PWM var mı? Araştırdım ama emin olamadım, RGB cikisi. yenKO dedi: Size önerdiğim kontrol edilebiliyor BIOS'tan. Genişletmek için tıkla... PWM 4 pin var yani.
yenKO Picopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 465 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #9 yunuss121 dedi: PWM var mı? Araştırdım ama emin olamadım, RGB cikisi. PWM 4 pin var yani. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Corsair Spec Delta RGB kullanıyorum. PWM var, hatta silent modda şuan.
yunuss121 dedi: PWM var mı? Araştırdım ama emin olamadım, RGB cikisi. PWM 4 pin var yani. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Corsair Spec Delta RGB kullanıyorum. PWM var, hatta silent modda şuan.
yunuss121 Hectopat Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #10 yenKO dedi: Hocam ben Corsair Spec Delta RGB kullanıyorum. PWM var, hatta silent modda şuan. Genişletmek için tıkla... Pwm çoklayıcı ile mi kullanıyorsunuz? Hem RGB hem pwm anakarttan kontrol edebiliyormusunuz
yenKO dedi: Hocam ben Corsair Spec Delta RGB kullanıyorum. PWM var, hatta silent modda şuan. Genişletmek için tıkla... Pwm çoklayıcı ile mi kullanıyorsunuz? Hem RGB hem pwm anakarttan kontrol edebiliyormusunuz