800TL sistem yükseltme

Hamdi1122

Decapat
MSI VGA GeForce GT 1030 AERO ITX 2G OC GT1030 2GB GDDR5 64b DX12 PCIE 3.0 x16 (1xHDMI 1xDVI) : 585 TL

G.Skill 4GB DDR3 1600Mhz RAM x2 : 226TL

ASUS H81M-K H81 DDR3 VGA+DVI USB 3.0 16X 1150 PIN ANAKART : Ücretsiz

500GB HDD : Ücretsiz

Exper Piano Black mATX 300w Kasa : Ücretsiz

Intel i3-4160 : Ücretsiz

Merhaba elimde hazır bir kasa vardı ancak bu kasa bana yetersiz gelmeye başladı eski kasamın modeli EXPER ACTIVE DEX229 bir süredir bu hazır kasayı kullanıyordum ancak şuanda e-ticaret işi yapmaya başladım ve kasa chrome gibi uygulmalarda gezinirken bir problem yaratmıyordu fakat Photoshop ve Lightroom gibi programlarda kasmalara ve donmalara sebep olmaya başladı bende RAM ve ekran kartını yükselterek sistemin 1-2 sene daha beni götürmesini istiyorum bu sebeple sadece iş için bu sistemi tercih edeceğim. Sormak istediğim:

Bu kombinasyonda tercih ettiğim ekran kartı sistemde bir probleme sebep olur mu dar boğaz yapar mı?

Güç kaynağı bu sistem için yeterli olur mu yoksa problem yaratır mı?

Ram olarak tavsiye edebileceğiniz başka bir ürün var mı? 8GB olarak 2 tanede tercih edebilirim.

Dahada başka olarak ekran kartını ve RAM`i daha yüksek alma şansım olur mu işlemci, kasa, anakart aynı kalmak şartıyla teşekkürler. Korktğum şey anakart ile aldığım parçaların uyumsuz olması ve kasanın parçalar için dar gelmesi.

Şuan ki sistemde 1030 gibi bir kart 1-2 sene götürsün istiyorum kasama uysun problem çıkarmasın yeter.
Özellikleri aynı kalsa ekran kartını yüksek alsam güç kaynağında, kasada yada anakartta problem yaşar mıyım ?

Güç kaynağınız iyi değil, güvenemedim. Ben yine de 600 liraya 1030 almanızı tavsiye etmem, RX460 veya 750Ti gibi kartlara yönelin.

0 750ti bulmak zor olduğu için 2. ele güvenemiyorum kendim için değil şirket için alıcam bana photshop gibi programda çalıştırması yeterli olacak. 2. el olanlar genelde mining amaçlı kullanıldığından böyle bir ürüne rastlama ihtimalim çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…