800TL Wireless oyuncu mouse tavsiyesi

Barbology

Hectopat
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Wireless oyuncu mouse bakıyorum bayağıdır ama tam net bir karara varamadım. Pillinden ziyade şarjlı olmasını istiyorum. Ayrıca ciddi olmayan bir RGB'si de olursa güzel olur. Şu an elimde James Donkey 112C var. Elim tam oturuyor ona. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Maksimum 800 TL ve altı daha uygun olur benim için. Şimdiden teşekkürler.

@Barbology

Kendimde Fury Z kullanıyorum, incelemem de mevcut:

Glorious model mouseların minus olan yani küçük olanları da var. Onlara da bakabilirsiniz.
Minus serileri Wireless değil. Daha doğrusu Wireless olanları Türkiye'ye gelmedi.

Wireless oyuncu mouse bakıyorum bayağıdır ama tam net bir karara varamadım. Pillinden ziyade şarjlı olmasını istiyorum. Ayrıca ciddi olmayan bir RGB'si de olursa güzel olur. Şu an elimde James Donkey 112C var. Elim tam oturuyor ona. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Maksimum 800 TL ve altı daha uygun olur benim için. Şimdiden teşekkürler.

Tutuş şekliniz nedir?

Cn0xxoiW8AAHXKC.jpg

@Barbology

Minus serileri Wireless değil. Daha doğrusu Wireless olanları Türkiye'ye gelmedi.

Hocam Glorious'un ki gibi üstü delikli modellere çok sıcak bakmıyorum açıkçası. Gerçi tereddüt ettiğim konu ne kadar doğrudur bilmem. Benim elim çok ter yapıyor terden dolayı sıkıntı olur mu?
@nazario9

@Barbology

Ben zaten bakabilirsiniz dedim alabilirsiniz demedim. Türkiye'ye gelme ihtimali de var ayrıca.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı