800TL'ye mouse önerisi

70 milyon tıklama ömrü var. Kutu içerisinden yedek Switch de çıkıyor. Her bir tık için 140 milyon garanti demek. Bence Switch satın almasına gerek yok ekstradan.
Hissiyatı beğenmediği halde değişebilmesi açısından önerdim, hem de fiyatları artıp artmayacağı belli değil.

70 milyon tıklama ömrü var. Kutu içerisinden yedek Switch de çıkıyor. Her bir tık için 140 milyon garanti demek. Bence Switch satın almasına gerek yok ekstradan.
İçinden Omron Switch çıkmıyor mu ki? Öyle görmüştüm.

Delikli mouseler açıkçası hoşuma gitmiyor.
O zaman size önerimiz şu modeller olabilir.

ASUS ROG Keris RGB Kablolu Gaming Mouse| ITOPYA.COM hocam bütçenin altında güzel bir model. Bu olur mu 800 lira bandı için.

OIur. Sonuçta 1000 liraya kadar çok fazla alternatif yok. Ama bence Delux M625PLUS alması daha mantıklı.

Evet benzer özelliklere sahip ve kablosuz olma avantajına sahip. Ama kablolu almak isterse sensörüyle switchleriyle tercih edilebilir bir fare. Siz yazmayınca bir sorunu falan mı var da üst bütçelerde önermiyorsunuz diye düşündüm.

High Click Latency...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…