800TL'ye mouse önerisi

MusaVavo

Centipat
Daha fazla  
İyi günler. Mousepadım desenli siyah beyaz bana bu konuda sorun çıkarmayacak kronik sorunu olmayan mouse önerisi yapabilir misiniz? Razer olursa daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
El boyutunu ve tutuş şeklini vermeden yapılan öneriler yanlıştır.
İyi günler. Mousepadım desenli siyah beyaz bana bu konuda sorun çıkarmayacak kronik sorunu olmayan mouse önerisi yapabilir misiniz? Razer olursa daha iyi olur.
El boyutun ve tutuş şeklin nedir?

El boyutunu ve tutuş şeklini vermeden yapılan öneriler yanlıştır.

El boyutun ve tutuş şeklin nedir?

Palm şeklinde tutuyorum elim biraz büyük ama kardeşimde arada kullanıyor. Orta boylu olsa iyi olabilir ama çok fark etmez.

Kusura bakmayın geç cevap yazabildim

19cm oluyor biraz koca elliyim sanırım. model ı nasıldır hocam.

Şu an javelin GX69 kullanıyorum mouse pad üzerinde renk geçişlerinde tekleme yapıyor bu farede böyle bir sorun var mıdır?

SS Prime da RGB yok sanırım. Elinize uygun mouse ama kardeşinize olmayabilir. Ayrıca model ıdan daha iyi.

ss prime ölçüleri
125
*
68
*
42
mm
Gx69 ölçüleri

125x85x40mm +/-10

Sizin mouse 2 cm daha geniş fark o.

Eğer kuşkunuz varsa kardeşinizle beraber medimarkta gidip denemeniz iyi olur. Benim en sağlıklı bulduğum ve önerdiğim yöntem.

Boyutu tamamda başta yazdığım şey konusunda problem çıkarır mı?

O claw tutuşa sahip benden az oynuyor. Çok fark etmez yani. Sensör önemli benim için.

Boyutu tamamda başta yazdığım şey konusunda problem çıkarır mı?

O claw tutuşa sahip benden az oynuyor. Çok fark etmez yani. Sensör önemli benim için.

Sensör bütçenin en iyisi sorun yaşatmaz ama Rival 3 alırsanız sorun yaşarsınız. Tekleme vs olacağını sanmam. Herkes önerir bu bütçede bu fareyi.

Sensör bütçenin en iyisi sorun yaşatmaz ama Rival 3 alırsanız sorun yaşarsınız. Tekleme vs olacağını sanmam. Herkes önerir bu bütçede bu fareyi.

Tamamdır teşekkür ederim. Çözüm olarak işaretliyorum.
İşaretlenmiyormuş soru olmadığı için başka formlara iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…