80bin TL laptop önerisi

Satıcı hakkında bilgim yok ama fiyatı iyi.

ROG STRIX'ler nasıl hocam i7 4080'liler var.

Çok iyi ürün fiyatına göre beleş 🤣
Gel gelelim teşhir ya da bence iade ürünü. Fan değişimi falan yapılmış. 2 sene garanti var. Kullanıcı tercih edebilir bunlar ışığında.

Çok iyi ürün fiyatına göre beleş 🤣
Gel gelelim teşhir ya da bence iade ürünü. Fan değişimi falan yapılmış. 2 sene garanti var. Kullanıcı tercih edebilir bunlar ışığında.

Evet hocam o yazıyı cihazı görünce şaşırdım heyecandan atladım. 😔
MSI tarafından yapıldı demişler ama illa kullanıcı açısından sıkıntı olabilir.

ROG STRIX'ler nasıl hocam i7 4080'liler var.

13650HX var onun 13700HX Vector'e göre artısı paneli. Paneli çok önemli değilse 13700HX Vector bakın.

Evet hocam o yazıyı cihazı görünce şaşırdım heyecandan atladım. 😔
MSI tarafından yapıldı demişler ama illa kullanıcı açısından sıkıntı olabilir.

Çok haklısınız hocam. İçindeki donanıma göre hala tercih edilebilir yani. Fan nasıl değişir o kısmı anlamıyorum ama. Belki fabrika çıkışlı hatalı bile olabilir. Garantili olduktan sonra en fazla ne olur demekten alamıyorum kendimi. Malum mevcut ülke şartlarında çok soru ve sorun getiriyor beraberinde.

Çok haklısınız hocam. İçindeki donanıma göre hala tercih edilebilir yani. Fan nasıl değişir o kısmı anlamıyorum ama. Belki fabrika çıkışlı hatalı bile olabilir. Garantili olduktan sonra en fazla ne olur demekten alamıyorum kendimi. Malum mevcut ülke şartlarında çok soru ve sorun getiriyor beraberinde.
Aslında fiyatı çok iyi. Garanti var. MSI tarafından değişim yapılmış. Kafa karıştırıcı ama işte konu sahibinin bilgisi olsun.

Size de çok teşekkürler hocam atladığım kısmı belirttiğiniz için. 🤩

Bu ateşavm teşhir ürünler satiyor genelde. RAM eklemesini de kendileri yapmış, o modeli almanızı önermem.

Bu ateşavm teşhir ürünler satiyor genelde. RAM eklemesini de kendileri yapmış, o modeli almanızı önermem.

Bu ikisini düşünüyorum hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı