Aquex Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 10 31 Ağustos 2025 #1 Merhaba. İzmir Bornova'dan turgutluya 80CC bluebird ile gitmeyi planlıyorum. Sizce gider mi? Ne kadar da bir dinlendirmem gerekir. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2025
Merhaba. İzmir Bornova'dan turgutluya 80CC bluebird ile gitmeyi planlıyorum. Sizce gider mi? Ne kadar da bir dinlendirmem gerekir.
A Askan0109 Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #2 Aquex dedi: Merhaba. İzmir Bornova'dan turgutluya 80CC bluebird ile gitmeyi planlıyorum. Sizce gider mi? Ne kadar da bir dinlendirmem gerekir. Genişletmek için tıkla... Dostum her türlü gidilir benim peder TK03 ile Adana'dan Antalya'ya 4 sefer git gel yaptı 8 9 saat gibi bir sürede rahatlıkla gidersin. Askan0109 dedi: Dostum her türlü gidilir benim peder TK03 ile Adana'dan Antalya'ya 4 sefer git gel yaptı 8 9 saat gibi bir sürede rahatlıkla gidersin. Genişletmek için tıkla... Her sefer başına 8 9 saat yanlış anlaşılmasın
Aquex dedi: Merhaba. İzmir Bornova'dan turgutluya 80CC bluebird ile gitmeyi planlıyorum. Sizce gider mi? Ne kadar da bir dinlendirmem gerekir. Genişletmek için tıkla... Dostum her türlü gidilir benim peder TK03 ile Adana'dan Antalya'ya 4 sefer git gel yaptı 8 9 saat gibi bir sürede rahatlıkla gidersin. Askan0109 dedi: Dostum her türlü gidilir benim peder TK03 ile Adana'dan Antalya'ya 4 sefer git gel yaptı 8 9 saat gibi bir sürede rahatlıkla gidersin. Genişletmek için tıkla... Her sefer başına 8 9 saat yanlış anlaşılmasın
Mehmetkayice Centipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.154 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #3 Problem yaratmaz gidebilirsin. Hızı çok yüksek tutma yeterlidir.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.831 Çözümler 51 Yer Bursa 31 Ağustos 2025 #4 Aquex dedi: Merhaba. İzmir Bornova'dan turgutluya 80CC bluebird ile gitmeyi planlıyorum. Sizce gider mi? Ne kadar da bir dinlendirmem gerekir. Genişletmek için tıkla... 60 ile rahat gidersin yarım saate bir 15 dk mola versen yeter.
Aquex dedi: Merhaba. İzmir Bornova'dan turgutluya 80CC bluebird ile gitmeyi planlıyorum. Sizce gider mi? Ne kadar da bir dinlendirmem gerekir. Genişletmek için tıkla... 60 ile rahat gidersin yarım saate bir 15 dk mola versen yeter.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.156 Çözümler 9 Yer Saratov 31 Ağustos 2025 #5 Gider ama hızın çok yüksek olmamalı. Düşük hacimli oldugu için fazla devir çeviriyor klepej çektirebilirsin havalar da sıcak.
Gider ama hızın çok yüksek olmamalı. Düşük hacimli oldugu için fazla devir çeviriyor klepej çektirebilirsin havalar da sıcak.
Burak2134 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 4.036 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #6 Dinlendirmeye gerek bile olmaz diye dusunuyorum ancak illaki siz yorulursunuz aleti degilde kendinizi dinlendirin
Dinlendirmeye gerek bile olmaz diye dusunuyorum ancak illaki siz yorulursunuz aleti degilde kendinizi dinlendirin
liera Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 601 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i7-12650H 32GB RAM 2TB NVME SSD 8GB RTX4060 Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #7 Aquex dedi: Merhaba. İzmir Bornova'dan turgutluya 80CC bluebird ile gitmeyi planlıyorum. Sizce gider mi? Ne kadar da bir dinlendirmem gerekir. Genişletmek için tıkla... Dipgaz gitmeyin hocam 10 km de bir biraz dursanız sorun çıkarmaz.
Aquex dedi: Merhaba. İzmir Bornova'dan turgutluya 80CC bluebird ile gitmeyi planlıyorum. Sizce gider mi? Ne kadar da bir dinlendirmem gerekir. Genişletmek için tıkla... Dipgaz gitmeyin hocam 10 km de bir biraz dursanız sorun çıkarmaz.
Aquex Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 10 31 Ağustos 2025 #8 letmenow dedi: Gider ama hızın çok yüksek olmamalı. Düşük hacimli oldugu için fazla devir çeviriyor klepej çektirebilirsin havalar da sıcak. Genişletmek için tıkla... motorumda 17 49 dişli var 60 ile giderken 6.5 devirde oluyor Burak2134 dedi: Dinlendirmeye gerek bile olmaz diye dusunuyorum ancak illaki siz yorulursunuz aleti degilde kendinizi dinlendirin Genişletmek için tıkla... illaki dururum hocam
letmenow dedi: Gider ama hızın çok yüksek olmamalı. Düşük hacimli oldugu için fazla devir çeviriyor klepej çektirebilirsin havalar da sıcak. Genişletmek için tıkla... motorumda 17 49 dişli var 60 ile giderken 6.5 devirde oluyor Burak2134 dedi: Dinlendirmeye gerek bile olmaz diye dusunuyorum ancak illaki siz yorulursunuz aleti degilde kendinizi dinlendirin Genişletmek için tıkla... illaki dururum hocam
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.156 Çözümler 9 Yer Saratov 31 Ağustos 2025 #9 Aquex dedi: motorumda 17 49 dişli var 60 ile giderken 6.5 devirde oluyor illaki dururum hocam Genişletmek için tıkla... O motor yakında patlar ben söyleyeyim.
Aquex dedi: motorumda 17 49 dişli var 60 ile giderken 6.5 devirde oluyor illaki dururum hocam Genişletmek için tıkla... O motor yakında patlar ben söyleyeyim.
Aquex Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 10 31 Ağustos 2025 #10 letmenow dedi: O motor yakında patlar ben söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... niye patlıyor ? scooterlar tasarımı nedeniyle böyle zaten 10k ceviriyor 50 60 la gitmeyi planlıyorum
letmenow dedi: O motor yakında patlar ben söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... niye patlıyor ? scooterlar tasarımı nedeniyle böyle zaten 10k ceviriyor 50 60 la gitmeyi planlıyorum