80CC ile 50 km gidilir mi?

niye patlıyor ? scooterlar tasarımı nedeniyle böyle zaten 10k ceviriyor 50 60 la gitmeyi planlıyorum
Tasarımı böyle derken? Altındaki vespa mı güzel kardeşim? Ne demek tasarımı böyle? Yüksek devirde yüksek kilometreler yapamazsın. Bluebird bi de altındaki dene bakim neler olacak ben laf anlatmaktan usandım ucuz diye alıyorsunuz sonra patlıyınca da orda burda konu açacaksınız tasarımı böyleymiş miş. gazoz kapağı kadar olan piston 7 bin devirde uzun kullanımda görürsün tasarımı böyleymiş bak buna gülerim işte.

tripler fenaymıs daha öncede 40km 2 kişi gittim sorun yaşamadım canım konu acmak istedi evet ucuz diye aldım ögrenciyim ? cok laf ediceksen yazmazsın konuya olur biter

tripler fenaymıs daha öncede 40km 2 kişi gittim sorun yaşamadım canım konu acmak istedi evet ucuz diye aldım ögrenciyim ? cok laf ediceksen yazmazsın konuya olur biter
Hayatın gibi savunuyorsun masallah motoru. Bir gidersin 40 kilometre iki gidersin.Ben senin iyiligin icin diyorum yani gunluk kullanım ıcın ıdeal oldugunu dusunebılırsın ama ben kendı motorumu ypatırmak ıcın servise gitmistim bluebird tamir oluyordu 10 bin tl vermisti 1 sene önce. Hatta bunlarla kuryelik yapmaya calısanlar var 2. aydan klepej çektiriyorlar.

Son düzenleme:
birşeyi savundugum yok ilk laf atan sensin bende istemem cinliye binmek tr şartlarında ne bekliyorsun bende isterim honda yamahaya binmek herkesin hayatı aynı olmuyor

birşeyi savundugum yok ilk laf atan sensin bende istemem cinliye binmek tr şartlarında ne bekliyorsun bende isterim honda yamahaya binmek herkesin hayatı aynı olmuyor
Cevabımı düzenledim ekstra bir şeyler ekledim. Dediğim gibi aldıgın fıyata gore normal olabilir ama bu tür mallara binerek piyasayı genişletmemek lazım ben dash satıyordum 40 isteyen var sıfır ayarındaki motora adam bana bluebirdle takas istiyor üste 10 bin istiyor bir de.

Yamahaya falan da binme bu japon grubunda kampanya olmuyor mesela niye çünkü zaten satıyor zaten satıyor alan alsın almayan almasın kafasındalar ben de çok yanaşmıyorum ortalama mal alcaksın hero gibi bajaj gibi. Çinde hatalı parçaları buraya yolluyorlar. mesela kuba race 125 bir bak derim motorda sorun olmayan yer yok her yeri sorun. Niye? Çünkü danidk parçaları türkiyeye yolluyorlar burda topluyorlar.....

Zaten yükseltip NS200'e gecmek istiyorum ama şartlar ilk motor olarak bunu gösterdi 2 bindeki motoru 28 bine aldım neredeyse bisiklet parası. Bende sevmiyorum ama şu an bunu kullanmak zorundayım maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…