80K'ya sistem toplama

Bütçe
80000

Lui06

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 5070
Ryzen 5 7600x
32 GB RAM
2 tb ssd
75-80k civarı bir sistem toplayacağım. Özellikle beyaz olması çok önemli. Ben bir şeyler seçtim. Ekran görüntüsünde görürsünüz tavsiye edeceğiniz bir şey var mı değiştirmem gereken ya da şuna gerek yok diyebileceğiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Beyaz yerine siyah toplarsanız daha iyi bir sistem çıkar, isterseniz toplayabilirim.

PSU konusunda çok önerim yok ama Gamepower, Rampage gibi markalardan uzak durun PSU konusunda.

Beyaz sistem olsun diyorsan beyaz al. Sonuçta bir heves, bir hayal ve heyecan. Bir kere geliyorsun bu hayata. Siyah sistemde daha iyisi çıkabilir ama hayalin neyse onu yap.

Tam olarak ne seçmem gerekiyor yani kaç watt olmalı marka önerisi yapabilir misiniz?

Evet beyaz olunca fiyat artıyor fakat baştan beri beyaz hayalim var.

İlla beyaz olacaksa.

tam olarak ne seçmem gerekiyor yani kaç watt olmalı marka önerisi yapabilir misiniz
Beyaz sistem tam topluyodum hocam ama beyaz parçların fiyatı cidden artmış. Ya bekleyin fiyatların düşmesini ya da siyah toplayın. Dahs geçen hafta beyaz 80kya toplanabilen sistem şuan 85-90k

Aorus Elite beyaz daha iyi değil mi hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…