80mm Yuvasına 120mm Fan Takma

zweihander

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler, kasam 120mm fan desteklemediği halde egzoz fan olarak kullanmak için bu fandan aldım. 80mm yerine vida yeri açarak oturttum fakat üflediği yer 80mm'ye göre oldugu için ızgara ufak kaldı. Sizce bunu verip 80mm fan mı alayım ya da sıkıntı cıkmaz diyorsanız daha iyi bir 120mm önerir misiniz? Bundan pek memnun kalmadım açıkcası.

Son düzenleyen: Moderatör:
80mm'yi ses açısından önermiyorum ama hava akışında sıkıntı varsa değiştirebilirsin. Ya da kapalı kalan kısmı kesebilirsin.

80mm'yi ses açısından önermiyorum ama hava akışında sıkıntı varsa değiştirebilirsin. Ya da kapalı kalan kısmı kesebilirsin.
Hava akışında sıkıntı yok ama bu elimdeki fanı değiştirsem daha iyi ne alabilirim? Pek iyi performans vermiyor.

2 adet Cooler Master Sickleflow aldım birini egzoz fan olarak diğerini yan kapağa bağladım. Hayatımda bu kadar sesli çalışan bir fan daha görmedim sürekli 1900 RPM'de dönüyor, uçak motoru gibi Geri iade edeceğim sanırım.

Gerçekten alacak olan varsa Cooler Master olanı vazgeçmeli

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…