80TL'ye Kadar Gaming Mouse Önerisi

efemefem

Kilopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Espor
Evet arkadaşlar 80 TL'ye kadar gaming mouse önerisi bekliyorum. Elimin boyu 17 cm eni 8 cm var.

Son düzenleyen: Moderatör:
100 TL altı gaming fare modellerini önermiyorum. Bunun yerine elinize göre optic mouseler var. Onları tercih edin derim. Yukardaki mouseyi alırsanız CS:GO kısacası FPS oyunlarında iyi kontrol sağlayamassınız. İlla gaming olsun diyorsan aşağıdaki modellere bakabilirsiniz:
Everest Sgm-X8 Usb Siyah Kablolu Gaming Mouse Fiyatı
Gamepower Phoenix Gaming Optik Mouse Usb - Siyah Fiyatı
Everest Rampage SMX-R9 PLUS USB Siyah/Kırmızı 1000-4000dpi Fiyatı

Bunların haricinde bütçeyi 20 tl daha arttırabilirim derseniz bu mouse 50 TL'lik bir indirimde kaçırmayın derim:
Logitech G102 Prodigy Oyuncu Mouse 910-004939 Fiyatı

g300s Bloody A90 gibi bir sürü iyi mouse var daha ne olsun

g300s Bloody A90 gibi bir sürü iyi mouse var daha ne olsun
G300S ve Bloody A90 100 TL ve benim beğenmedim mouse türleri. Tabi sizin seçiminiz ama bunları almak yerine benim attığım G102 sizin için daha iyi olur.

G300S ve Bloody A90 100 TL ve benim beğenmedim mouse türleri. Tabi sizin seçiminiz ama bunları almak yerine benim attığım G102 sizin için daha iyi olur.
teşekkürler öneriniz üzere bugün Logitech G102 ve Logitech G103 aldım iyiki gösterdiniz indirimi yoksa G300S almıştım elime geçince ürünlerin incelemesini yaparım hadi kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…