80x40 veya 90x40 mouse pad önerisi

Bestty

Megapat
Yer
Tardis
Daha fazla  
Mouse pad almayı düşünüyorum laptopu üstüne koyacağım. En önemlisi baskısının erimemesi lazım. 80x40 olursa çok iyi olur 90 biraz büyük kalıyor. Bütçe maksimum 100 TL, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı desenleri var ama ben siyahını tercih ederdim;

2000-3000 yorumdan 4.5 yıldız almış ve tek şikayet bazı kişilerde kokuyormuş.

Bu da desenli halleri. Boyut seçmeyi unutmayın.

80x40 mousepad bilmiyorum.

Pek kaliteli gelmedi bana hocam. Bütçem için daha pahalı önerilerde bulunabilirsiniz.

Bir sorun olacağını sanmıyorum müşteri yorumları çok ve çoğu iyi yani kimse yırtıldı dikişleri attı veya baskısı çıktı dememişler sadece birkaç kişi kokusu çıkmadı demiş. Diğer mouepadler marka değeri için pahalı olur bence. Çok bir fikrim yok 100TL'ye daha iyisi olur mu diye. Başka arkadaşlar daha iyi yardımcı olur sanırım.

Bir sorun olacağını sanmıyorum müşteri yorumları çok ve çoğu iyi yani kimse yırtıldı dikişleri attı veya baskısı çıktı dememişler sadece birkaç kişi kokusu çıkmadı demiş. Diğer mouepadler marka değeri için pahalı olur bence. Çok bir fikrim yok 100TL'ye daha iyisi olur mu diye. Başka arkadaşlar daha iyi yardımcı olur sanırım.

Hocam düz siyah artık beni boğuyor. Renklilerini de alırsam sanki baskısı bozulacakmış gibi geliyor çünkü fanın altında kalacak. Kumaş kalitesi falan iyidir ama önemli olan baskısı.

QP'nin mouse Pad'lerine göz atın derim.

Desen olarak güzel duruyorlar. Baskı kaliteli midir?

Hocam müşteri yorumuna bakmak da her zaman iyi değil. Amazon'da Steelseries Qck satan bir mağaza var. Replika ürün satıyor, ama gel gelelim millet 5 yıldız vermiş hep.
Hakeza trendyol'da falan Razer'in olsun Logitech'in olsun adı sanı belli olmayan satıcılardan ucuza bulabilceğiniz tonla mouse pad var ve hepsi de yine 5 yıldızlı.
Bizim millet sırf para verdi diye bir şeyi övmeyi sever.
Qp prism incelemesi vardı Sosyal'de oraya bakıp kararınızı verin bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı