Otgdestegivarmi Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 121 21 Haziran 2023 #1 Okul evime 3.1 km uzaklıkta, girme ihtimalim var mı? İlk tercihe yazacağım.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #2 Otgdestegivarmi dedi: Okul evime 3.1 km uzaklıkta, girme ihtimalim var mı? İlk tercihe yazacağım. Genişletmek için tıkla... Aynı ilçede bulunuyorsan büyük ihtimalle girersin. Ama sistemde gözükmeme ihtimali de var. Puanı ise tahmin etmek zor. Belki artabilir, belki azalır.
Otgdestegivarmi dedi: Okul evime 3.1 km uzaklıkta, girme ihtimalim var mı? İlk tercihe yazacağım. Genişletmek için tıkla... Aynı ilçede bulunuyorsan büyük ihtimalle girersin. Ama sistemde gözükmeme ihtimali de var. Puanı ise tahmin etmek zor. Belki artabilir, belki azalır.
Darkside1334 Decapat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #3 Otgdestegivarmi dedi: Okul evime 3.1 km uzaklıkta, girme ihtimalim var mı? İlk tercihe yazacağım. Genişletmek için tıkla... Zor gibi. OBP puanları artacakmış hocalarım öyle söyledi. Bu arada merakımdan LGS puanın kaç? Puanın iyise puanla gidersin.
Otgdestegivarmi dedi: Okul evime 3.1 km uzaklıkta, girme ihtimalim var mı? İlk tercihe yazacağım. Genişletmek için tıkla... Zor gibi. OBP puanları artacakmış hocalarım öyle söyledi. Bu arada merakımdan LGS puanın kaç? Puanın iyise puanla gidersin.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #4 Darkside1334 dedi: Zor gibi. OBP puanları artacakmış hocalarım öyle söyledi. Bu arada merakımdan LGS puanın kaç? Puanın iyise puanla gidersin. Genişletmek için tıkla... OBP puanları artacakmış diye birşey yok. OBP puanı okula başvuran öğrencilere bağlıdır.
Darkside1334 dedi: Zor gibi. OBP puanları artacakmış hocalarım öyle söyledi. Bu arada merakımdan LGS puanın kaç? Puanın iyise puanla gidersin. Genişletmek için tıkla... OBP puanları artacakmış diye birşey yok. OBP puanı okula başvuran öğrencilere bağlıdır.
Otgdestegivarmi Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 121 22 Haziran 2023 #5 Darkside1334 dedi: Zor gibi. OBP puanları artacakmış hocalarım öyle söyledi. Bu arada merakımdan LGS puanın kaç? Puanın iyise puanla gidersin. Genişletmek için tıkla... LGS'ye hiç girmeyelim 340 falan aldım. BehzatAmirim dedi: Aynı ilçede bulunuyorsan büyük ihtimalle girersin. Ama sistemde gözükmeme ihtimali de var. Puanı ise tahmin etmek zor. Belki artabilir, belki azalır. Genişletmek için tıkla... Okul büyükçekmecede ben esenyurtdayım, okul esenyurt büyükçekmece sınırında.
Darkside1334 dedi: Zor gibi. OBP puanları artacakmış hocalarım öyle söyledi. Bu arada merakımdan LGS puanın kaç? Puanın iyise puanla gidersin. Genişletmek için tıkla... LGS'ye hiç girmeyelim 340 falan aldım. BehzatAmirim dedi: Aynı ilçede bulunuyorsan büyük ihtimalle girersin. Ama sistemde gözükmeme ihtimali de var. Puanı ise tahmin etmek zor. Belki artabilir, belki azalır. Genişletmek için tıkla... Okul büyükçekmecede ben esenyurtdayım, okul esenyurt büyükçekmece sınırında.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #6 Otgdestegivarmi dedi: LGS'ye hiç girmeyelim 340 falan aldım. Okul büyükçekmecede ben esenyurtdayım, okul esenyurt büyükçekmece sınırında. Genişletmek için tıkla... İstanbul ile ilgili bilgim yok ama yine dediğim gibidir. Sen yine farklı alternatifleri göz önünde bulundur. Okul rehber hocana danış.
Otgdestegivarmi dedi: LGS'ye hiç girmeyelim 340 falan aldım. Okul büyükçekmecede ben esenyurtdayım, okul esenyurt büyükçekmece sınırında. Genişletmek için tıkla... İstanbul ile ilgili bilgim yok ama yine dediğim gibidir. Sen yine farklı alternatifleri göz önünde bulundur. Okul rehber hocana danış.
Otgdestegivarmi Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 121 22 Haziran 2023 #7 BehzatAmirim dedi: İstanbul ile ilgili bilgim yok ama yine dediğim gibidir. Sen yine farklı alternatifleri göz önünde bulundur. Okul rehber hocana danış. Genişletmek için tıkla... Rehber hocam ile nerede buluşabilirim?
BehzatAmirim dedi: İstanbul ile ilgili bilgim yok ama yine dediğim gibidir. Sen yine farklı alternatifleri göz önünde bulundur. Okul rehber hocana danış. Genişletmek için tıkla... Rehber hocam ile nerede buluşabilirim?
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #8 Otgdestegivarmi dedi: Rehber hocam ile nerede buluşabilirim? Genişletmek için tıkla... Okulda ?
Otgdestegivarmi Centipat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 121 22 Haziran 2023 #9 BehzatAmirim dedi: Okulda? Genişletmek için tıkla... Şu an İstanbul'da değilim sinoptayım.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.335 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #10 Otgdestegivarmi dedi: Şu an İstanbul'da değilim sinoptayım. Genişletmek için tıkla... Yakın bir zamanda ulaşmaya çalışabilirsiniz. Ya da kayıt zamanında tercihinizi yapacaksınız.
Otgdestegivarmi dedi: Şu an İstanbul'da değilim sinoptayım. Genişletmek için tıkla... Yakın bir zamanda ulaşmaya çalışabilirsiniz. Ya da kayıt zamanında tercihinizi yapacaksınız.