A ahmetkara Hectopat Katılım 28 Mart 2015 Mesajlar 44 4 Nisan 2015 #31 Herkes benim bu yazıma hayali falan diyor ama hayali değil. Bilgisayarlardan pek anlamam ben rastgele bir şey oluşturdum. Bütçem istediğiniz sisteme yeter fakat dedim ya anlamıyorum. Sizden sadece öneri bekliyorum.
Herkes benim bu yazıma hayali falan diyor ama hayali değil. Bilgisayarlardan pek anlamam ben rastgele bir şey oluşturdum. Bütçem istediğiniz sisteme yeter fakat dedim ya anlamıyorum. Sizden sadece öneri bekliyorum.
Nouwera Megapat Katılım 15 Kasım 2014 Mesajlar 333 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2015 #32 8000 TL ye SLI yapılması mantıklı olur bence. SLI olması kesinlikle daha yüksek performans sağlar. Almanızı şiddetle tavsiye ederim.
8000 TL ye SLI yapılması mantıklı olur bence. SLI olması kesinlikle daha yüksek performans sağlar. Almanızı şiddetle tavsiye ederim.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Nisan 2015 #33 Konu hayali sistem, kapatılmıştır. 1 hafta içinde biri diğerinin iki katı olan iki farklı sistem konusu açmışsınız. Eğer gerçekten de alacaksanız bir kaç güne yayınlanacak olan "Nisan 2015 Sistem Tavsiyeleri"ne göz atarsınız.
Konu hayali sistem, kapatılmıştır. 1 hafta içinde biri diğerinin iki katı olan iki farklı sistem konusu açmışsınız. Eğer gerçekten de alacaksanız bir kaç güne yayınlanacak olan "Nisan 2015 Sistem Tavsiyeleri"ne göz atarsınız.