Merhabalar. iPhone 7 kullanıyorum ve şarj çok çabuk bitiyor. Pil sağlığı da %82. Yani günde 3-4 kere şarja bile takıyorum. Akşam uyumadan önce şarj %100 sabah uyanmışım ki şarj %80'lerde. Çok çabuk şarj bitiyor. Şu güçlendirilmiş bataryalar nasıl acaba ? Ne kadar ? Onlardan mı alsam ?
Merhabalar. iPhone 7 kullanıyorum ve şarj çok çabuk bitiyor. Pil sağlığı da %82. yani günde 3-4 kere şarja bile takıyorum. Akşam uyumadan önce şarj %100 sabah uyanmışım ki şarj %80'lerde. Çok çabuk şarj bitiyor. Şu güçlendirilmiş bataryalar nasıl acaba? Ne kadar? Onlardan mı alsam?
Merhabalar. iPhone 7 kullanıyorum ve şarj çok çabuk bitiyor. Pil sağlığı da %82. Yani günde 3-4 kere şarja bile takıyorum. Akşam uyumadan önce şarj %100 sabah uyanmışım ki şarj %80'lerde. Çok çabuk şarj bitiyor. Şu güçlendirilmiş bataryalar nasıl acaba ? Ne kadar ? Onlardan mı alsam ?
Olay pilinizin 82% gözükmesi değil. O kadar çabuk bitip, seni günde 2.kez bile şarj ettirmeye zorluyorsa ki sizde 3-4 diyorsunuz kesin değiştirmelisin zaten.
Bence batarya değişimi zamanı gelmiş. Ben gsm iletişimden değişmiştim, orjinal batarya takıyoruz demişlerdi ama sanmıyorum. Muhtemelen güçlendirilmiş batarya taktılar. 1 senedir kullanıyorum ve gayet memnunum.