Mbappee Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 712 Çözümler 2 Yer Denizli 7 Temmuz 2022 #11 MECHİRON dedi: Sıkıntı değil ayrıca kesin söylemeden tahminen desenize olur yani. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu tahmin edemem lütfen indirip deneyin.
MECHİRON dedi: Sıkıntı değil ayrıca kesin söylemeden tahminen desenize olur yani. Genişletmek için tıkla... Hocam bunu tahmin edemem lütfen indirip deneyin.
MECHİRON Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 459 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #12 Mbappee dedi: Hocam bunu tahmin edemem lütfen indirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam saçma oldu biraz şu an indriyorum 5GB filan kaldı bitmesine ama hocam çok alakasız oldu konuşma her neyse.
Mbappee dedi: Hocam bunu tahmin edemem lütfen indirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam saçma oldu biraz şu an indriyorum 5GB filan kaldı bitmesine ama hocam çok alakasız oldu konuşma her neyse.
Mbappee Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 712 Çözümler 2 Yer Denizli 7 Temmuz 2022 #13 MECHİRON dedi: Hocam saçma oldu biraz şu an indriyorum 5GB filan kaldı bitmesine ama hocam çok alakasız oldu konuşma her neyse. Genişletmek için tıkla... Hocam en iyisini yaptınız emin olun. Hem içenizde acaba kasmaz mıydı? Şüphesi kalmadı hem de denemiş oldunuz.
MECHİRON dedi: Hocam saçma oldu biraz şu an indriyorum 5GB filan kaldı bitmesine ama hocam çok alakasız oldu konuşma her neyse. Genişletmek için tıkla... Hocam en iyisini yaptınız emin olun. Hem içenizde acaba kasmaz mıydı? Şüphesi kalmadı hem de denemiş oldunuz.