Nasıl?Tıbbi sekreterliğin ataması kapalı diye biliyorum.
"Devlet yeni eleman için alan açmıyor!" demek istedi.Nasıl?
Teşekkür ederim hocam.Tıbbi sekreterliğin ataması kapalı diye biliyorum.
Sağolun hocam yani atama olmayacak sanırım pek."Devlet yeni eleman için alan açmıyor!" demek istedi.
Hocam zaten yılda 1000 kişi falan alıyorlardı en fazla. Sanırım kesin bilmemekle birlikte geçen senelerde kadroda eleman ihtiyacı olmadığını açıklamışlardı.Teşekkür ederim hocam.
Sağolun hocam yani atama olmayacak sanırım pek.
Adil olan da o değil mi hocam? Geçen senelerde 69 a kadar düşmüş puan. Elini kolunu sallayan tıbbi sekreterlik yazıp nasıl olsa atanırım kafasıyla girdi sınava.Hocam zaten yılda 1000 kişi falan alıyorlardı en fazla. Sanırım kesin bilmemekle birlikte geçen senelerde kadroda eleman ihtiyacı olmadığını açıklamışlardı.
Valla hocam bence boş beleş bir meslek. Olmaması gereken mesleklerden birisi diye düşünüyorum. Nerede rahatlık varsa oraya talep çoktur hesabı.Adil olan da o değil mi hocam? Geçen senelerde 69 a kadar düşmüş puan. Elini kolunu sallayan tıbbi sekreterlik yazıp nasıl olsa atanırım kafasıyla girdi sınava.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.