- 400TL Fark ile asus'u tercih etsem bana bir faydası olurmu ? Detaylı bir bilgi verebilirmisiniz ?
- Kasa ve Psu vatanbilgisayar'dan daha iyi bir model varsa tercih edip gösterirmisiniz ?
- Yaptığım iş orta seviye render , photshop ve arada sırada orta düzeyde oyun oynuyorum ULTRA'da oynama fantezilerim yok.
- 400TL Fark ile asus'u tercih etsem bana bir faydası olurmu ? Detaylı bir bilgi verebilirmisiniz ?
- Kasa ve Psu vatanbilgisayar'dan daha iyi bir model varsa tercih edip gösterirmisiniz ?
- Yaptığım iş orta seviye render , photshop ve arada sırada orta düzeyde oyun oynuyorum ULTRA'da oynama fantezilerim yok.
Vatan üzerinden olacaksa bile şunlara bakın:
3700X
TUF X570 Plus
2X8 16 GB RAM
MSI Mech RX 5600 XT veya Gaming X
480 GB SSD
Cooler Master kasa ve 650W PSU
Ana kart olarak Asus Tuf b450 yada Rog strix B450 tercih edebilirsin ana kart geride kalmış gibi X470 serisi daha iyi olacaktır hatta ekran kartı için 2060 ventus tercih edilebilir. Kasa ve psu ben bir alma taraftarı değilim genelde bir satılanlar da biraz kar amacı var cooler master yada corsair bir psu ile geri kalan para ile uyumlu bir kasa almalısın Ryzen 7 ve 1660ti veya 2060 kullanıyorsan ben her Psu güvenmem Ayrıca rampage azor yerine https://www.hepsiburada.com/xigmate...MIh6HskM3v6AIVA6wYCh1qjgykEAQYASABEgJotPD_BwE tercih edilebilir. hard disk şart değil ise ordan kısabilirsin birde ram güzel ana karta uyumlumu bak reder için pc topluyorsun ama ana kart gerçekten geride kalmış ryzen 7 için ekran kartı 1660ti senin için yeterli olur amaç render ise ama ana kartta biraz daha araştır.
Çok takıntılıysanız ASUS alabilirsiniz, soğutma anlamında 3 tane fanı olacağından diğerine nazaran avantaj sahibi. Kasayı değiştirmenizi tavsiye ediyorum. Onun dışındaki parçalar gayet iyi, hayırlı olsun şimdiden.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Asus Tuf X470-Plus Gaming Amd X470 Am4 Ddr4 3466 Hdmı DVI M2 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus Tuf X470-Plus Gaming Amd X470 Am4 Ddr4 3466 Hdmı DVI M2 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
B450 anakartlar genel olarak ryzen 5 serisi için kullanılmakta benim bilgisayarımıda aynı şekilde kurdum ryzen 5 3600 kullanıyorum . Buna rağmen x470 almadığıma pişmanım ryzen 7 yanına iyi bir anakart ile desteklemek hem işlemci performansı açısından daha iyi olacak hemde gelecekte yapmak istediğin eklentiler için önün açık olacak veya gelecekte performans yeterli kalmaz ise böyle güçlü bir işlemciyi overclock ile baya bir süre daha kullanman imkan sağlar .