Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.356 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 2 Şubat 2020 #11 Sauron u anlamak dedi: Merhaba tavsiye ettiğin sistemi biraz özelleştirip satın almayı düşünüyorum içerisinde windows 10 kurulu geliyor mu acaba ? Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü kurulu olarak geliyormuş, yazmışlar kasanın üstüne zaten. Ben de bilmiyordum şimdi bakınca gördüm.
Sauron u anlamak dedi: Merhaba tavsiye ettiğin sistemi biraz özelleştirip satın almayı düşünüyorum içerisinde windows 10 kurulu geliyor mu acaba ? Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü kurulu olarak geliyormuş, yazmışlar kasanın üstüne zaten. Ben de bilmiyordum şimdi bakınca gördüm.
rainbowcu Centipat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 15 6 Şubat 2020 #12 Sauron u anlamak dedi: Merhaba tavsiye ettiğin sistemi biraz özelleştirip satın almayı düşünüyorum içerisinde windows 10 kurulu geliyor mu acaba ? Genişletmek için tıkla... Freedos dostum onlar
Sauron u anlamak dedi: Merhaba tavsiye ettiğin sistemi biraz özelleştirip satın almayı düşünüyorum içerisinde windows 10 kurulu geliyor mu acaba ? Genişletmek için tıkla... Freedos dostum onlar
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.133 Çözümler 12 Yer Rize 8 Şubat 2020 #13 rainbowcu dedi: Freedos dostum onlar Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü olarak kuruyorlarmış freedos nasıl oluyor bilmiyorum
rainbowcu dedi: Freedos dostum onlar Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü olarak kuruyorlarmış freedos nasıl oluyor bilmiyorum