83500 TL'ye toplanan 7800x3D 9070XT sistem sizce alınır mı?

Bütçe
85k
Taksitli alabiliyorsan tüm parçaları direkt al bekleme hiç

SSD: https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...00-m-2-pci-express-3-0-fiyati,1131443059.html

olarak güncelleyebilirsin istersen birde PSU markasını hiç duymadım ama iyidir sorun yaşamazsın istersen PSU'yu 1000W değilde 800'lere falan düşürebilirsin o kadar fazla çıkmana gerek yok yine de sen bilirsin reis

Sadasd.

yılbaşından önce alacağım umarım

nasıl sizce sistem varmı eksik fazla gözünüze takılan ?
Diğer parçalar gayet tıkırında yeterli

psu markasını araştırdım güzel marka ve tek işleri psu üretmek ancak girişler yetersizmi bilmiyorum ekran kartı için 3x8 pin olursa chain gerekebilir dedi bir arkadaşım 2x12 olursa gerekmeyebilir dedi anlıyorsanız bakarmısınız

ssd ye de bakayım bi teşekkürler

psu konusunda 1000w olsun geleceğe yatırım olur kafamda rahat olur kafasındayım bakalım belki asus marka bir başka psu ile değişebilirim duruma göre

PSU'yu chatgpt'ye sordum senin ekran kartı ile birlikte uyumlu diyor pin girişleri vesaire uygundur dedi sorun yaşamazsın sanırım

PSU'yu chatgpt'ye sordum senin ekran kartı ile birlikte uyumlu diyor pin girişleri vesaire uygundur dedi sorun yaşamazsın sanırım
bende sordum benim gemini kanka ya öyle dedi bende uyumsuz olacağını düşünmüyorum koca şirket böyle boş iş yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…