Arda Yldz Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #1 Sayısal 83K sıralama yaptım, eczacılık hedefim vardı ama olmayacak gibi. Önceliğim İstanbul'da okumak. Tüm tavsiyelere açığım.
Sayısal 83K sıralama yaptım, eczacılık hedefim vardı ama olmayacak gibi. Önceliğim İstanbul'da okumak. Tüm tavsiyelere açığım.
mssfxwas Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 462 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #2 Gıda mühendisliği düşünebilirsin.
marcee Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 458 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım 22 Temmuz 2023 #3 Moleküler Biyoloji ve Genetik
WoqZ Megapat Katılım 14 Aralık 2016 Mesajlar 637 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #4 Arda Yldz dedi: Sayısal 83K sıralama yaptım, eczacılık hedefim vardı ama olmayacak gibi. Önceliğim İstanbul'da okumak. Tüm tavsiyelere açığım. Genişletmek için tıkla... Özel okuyabilecek maddi durumun var mı ?
Arda Yldz dedi: Sayısal 83K sıralama yaptım, eczacılık hedefim vardı ama olmayacak gibi. Önceliğim İstanbul'da okumak. Tüm tavsiyelere açığım. Genişletmek için tıkla... Özel okuyabilecek maddi durumun var mı ?
FELAKetTellalı Decapat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 250 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #5 Eğer gücün varsa tekrar dene. Ben 3. senemde kazandım. Hiçbir kaybın olmaz.
E en3s19 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 4.275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #6 Buradan tavsiye istemeni pek mantıklı bulmuyorum açıkçası.
Vito S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 3.779 Makaleler 5 Çözümler 13 22 Temmuz 2023 #7 Cerrahpaşa hemşirelik yazabilirsin.
Arda Yldz Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #8 FELAKetTellalı dedi: Eğer gücün varsa tekrar dene. Ben 3. senemde kazandım. Hiçbir kaybın olmaz. Genişletmek için tıkla... kaç bin'den kaça çektin reis WoqZ dedi: Özel okuyabilecek maddi durumun var mı ? Genişletmek için tıkla... yok en3s19 dedi: Buradan tavsiye istemeni pek mantıklı bulmuyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... fikir ediniyorum tercihime yazmıyorum tavsiyeleri mssfxwas dedi: Gıda mühendisliği düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nerde okuyorsun
FELAKetTellalı dedi: Eğer gücün varsa tekrar dene. Ben 3. senemde kazandım. Hiçbir kaybın olmaz. Genişletmek için tıkla... kaç bin'den kaça çektin reis WoqZ dedi: Özel okuyabilecek maddi durumun var mı ? Genişletmek için tıkla... yok en3s19 dedi: Buradan tavsiye istemeni pek mantıklı bulmuyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... fikir ediniyorum tercihime yazmıyorum tavsiyeleri mssfxwas dedi: Gıda mühendisliği düşünebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nerde okuyorsun
FELAKetTellalı Decapat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 250 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #9 Arda Yldz dedi: Kaç Bin'den kaça çektin reis. Yok. Fikir ediniyorum tercihime yazmıyorum tavsiyeleri. Nerede okuyorsun. Genişletmek için tıkla... 1: 66k. 2:52K 3:16k Sayısaldan girdim. Tıp okuyorum şu anda.
Arda Yldz dedi: Kaç Bin'den kaça çektin reis. Yok. Fikir ediniyorum tercihime yazmıyorum tavsiyeleri. Nerede okuyorsun. Genişletmek için tıkla... 1: 66k. 2:52K 3:16k Sayısaldan girdim. Tıp okuyorum şu anda.