84 Mbps upload ile ne yapılır?

Öğeyi değiştirdiğini biliyorum, ama 4 k 240 fps yayın yapılır ama laptobun için 1440 p online oyun oynanır 50 fps alarak

Öğeyi değiştirdiğini biliyorum, ama 4 k 240 FPS yayın yapılır ama laptopun için 1440 p Online oyun oynanır 50 FPS alarak

Burada tanımadığım insanlara hava atmak çok saçma olur . Azerbaycan'da yaşadığımı sonrakı yanıtlarımda bildirmiştim, burada fiber internetler böyle. Yanıtınız için teşekkürler

Allah bereket versin, şaka bir yana Türkiye’de bu olsa fiyatı tahmin edemiyorum.

TT Kurumsal hizmetinde 100 Mbps simetrik internet vergilerle 14.319, 55 TL. Başkaların fiber ile aldığına bak bir de bizimkine. Kac Gbps verecek altyapıya 25 Mbps veriyorlar. Fiber çekeceklerine VDSL çekseler en azından boşa masraf yapmazlar.

Hocam Hamachi açsanız bağlansam?
Şaka amaçlı yapılmıştır . Lütfen 1 saatlik ceza vermeyiniz.

Ohoo 16K bile yayın açarsın Twitch veya hangi yayın uygulamasını kullanıyorsan moderatörlere 16K yayının ne zaman geleceğini sorabilirsin. Çoğu yayın uygulamasında en yüksek kalitede bile hiç donma falan olmaz diye düşünüyorum ama yanlış bilgi vermek de istemem.
Boşu boşuna konuya yazmayacaktım ama yazmaya karar verdim... Ne kadarda cahil mişim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…