84 OBP ile bilişim bölümüne girilebilir mi?

Tabii ki de. Yakacık mesleki ve teknik Anadolu lisesi.

Okulun OBP puanı 55 kesin çıkar diyorum benim girdiğim okulda 79 OBP'di ve 79'dan giren öğrenci varsa sana kesin çıkar. OBP puanı oradaki öğrencilerin puanı ile doğru orantılı sayılır.

Okulun OBP puanı 55 kesin çıkar diyorum benim girdiğim okulda 79 OBP'di ve 79'dan giren öğrenci varsa sana kesin çıkar. OBP puanı oradaki öğrencilerin puanı ile doğru orantılı sayılır.
Yani emin olamamıştım çünkü bizim müdür yardımcısı 85 ve üstü olması lazım demişti.

Yani emin olamamıştım çünkü bizim müdür yardımcısı 85 ve üstü olması lazım demişti.

Abartmış hocam okulun OBP puanı zaten 55 85 puana Anadolu gider adam niye mesleğe gelsin.

Abartmış hocam okulun OBP puanı zaten 55 85 puana Anadolu gider adam niye mesleğe gelsin.
İlk olarak Hacı Hatice Bayraktar Anadolu Lisesini istiyordum da. Bu konuyu hiç anlamadım ama galiba ilk tercih yapılırken LGS puanına göre alınıyor öğrenciler beni de ortalamama baksalar alırlardı galiba dimi ?

Bir de şuan da okul nakil aldırsam Hacı Hatice'ye alırlar beni çünkü bu sefer ortalamama bakacaklar değil mi ?

Herhangi bir bilgim yok ama baktığıma göre 70 OBP puanı var okulun çok rahat girebilmen lazım okula bir yanlışlık olması lazım bence gene deneyin.

Herhangi bir bilgim yok ama baktığıma göre 70 OBP puanı var okulun çok rahat girebilmen lazım okula bir yanlışlık olması lazım bence gene deneyin.
Yok ya okulumu seviyorum sadece bölüm değiştirmek yeterli olacak bana. Yardımcı olduğun için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…