Greant64 Centipat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 284 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mat ögrt 28 Temmuz 2020 #1 Selam. Bütçe maksimum 8400 TL olacak sekilde monitör dahil bir sistem yazabilir misiniz? Oyun bilgisayarı olarak kullanacağım ve mümkünse saglam bir siteden toplarsanız sevinirim. İtopya olmasın lütfen.
Selam. Bütçe maksimum 8400 TL olacak sekilde monitör dahil bir sistem yazabilir misiniz? Oyun bilgisayarı olarak kullanacağım ve mümkünse saglam bir siteden toplarsanız sevinirim. İtopya olmasın lütfen.
EmirkaanBulat Kilopat Katılım 26 Aralık 2017 Mesajlar 668 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #2 PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle. www.incehesap.com Güzel gibi görünüyor. Hatam var ise kusura bakma.
PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle. www.incehesap.com Güzel gibi görünüyor. Hatam var ise kusura bakma.
1 12345678 Decapat Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 399 Çözümler 1 28 Temmuz 2020 #3 @EmirkaanBulat'ın sistemini birazcık değiştirdim. Sadece 30 lira daha pahalı. PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle. www.incehesap.com
@EmirkaanBulat'ın sistemini birazcık değiştirdim. Sadece 30 lira daha pahalı. PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle. www.incehesap.com
EnisKekech Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 927 Çözümler 1 Yer Kocaeli/Çayırova Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #4 Hocam bence monitör değişmeli. 12345678 dedi: @EmirkaanBulat'ın sistemini birazcık değiştirdim. Sadece 30 lira daha pahalı. PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle. www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Hocam bir fark göremedim ben bende mi hata var ?
Hocam bence monitör değişmeli. 12345678 dedi: @EmirkaanBulat'ın sistemini birazcık değiştirdim. Sadece 30 lira daha pahalı. PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle. www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Hocam bir fark göremedim ben bende mi hata var ?
EmirkaanBulat Kilopat Katılım 26 Aralık 2017 Mesajlar 668 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #5 Aynen bende bir fark göremedim.
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2020 #6 EmirkaanBulat dedi: PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle. www.incehesap.com Güzel gibi görünüyor. Hatam var ise kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı yok sistemde ve bu bütçe için düşük kalmış. Tek yerden istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Sistem : Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik Monitör : AOC 21.5
EmirkaanBulat dedi: PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap İncehesap PC toplama sihirbazıyla hayalinizdeki sistemi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle. www.incehesap.com Güzel gibi görünüyor. Hatam var ise kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı yok sistemde ve bu bütçe için düşük kalmış. Tek yerden istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Sistem : Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik Monitör : AOC 21.5
Greant64 Centipat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 284 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mat ögrt 28 Temmuz 2020 #7 RAM'in teki eksik galiba