D Doruk kapulu Femtopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #1 GeForce 840M 2 GB. 4 GB 1600MHz RAM. Intel i3 4.nesil 2çekirdek işlemci. RAM ekran kartına yeterli mi artırmalı mıyım? 8 GB RAM yaparsam Valorant oynanır mı?
GeForce 840M 2 GB. 4 GB 1600MHz RAM. Intel i3 4.nesil 2çekirdek işlemci. RAM ekran kartına yeterli mi artırmalı mıyım? 8 GB RAM yaparsam Valorant oynanır mı?
Çözüm K K Kiznaiver 16 Ekim 2022 Bu haliyle de oynatır. Ayarları en düşüğe çekersin ve bir tık çözünürlük düşürüp oynarsın. Valorant zaten işlemciyi yoğunluklu kullanan bir oyun.
Bu haliyle de oynatır. Ayarları en düşüğe çekersin ve bir tık çözünürlük düşürüp oynarsın. Valorant zaten işlemciyi yoğunluklu kullanan bir oyun.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #2 Bu haliyle de oynatır. Ayarları en düşüğe çekersin ve bir tık çözünürlük düşürüp oynarsın. Valorant zaten işlemciyi yoğunluklu kullanan bir oyun. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu haliyle de oynatır. Ayarları en düşüğe çekersin ve bir tık çözünürlük düşürüp oynarsın. Valorant zaten işlemciyi yoğunluklu kullanan bir oyun.
aesiow Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 668 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #3 GT 610 la 40 FPS oynadığımı hatırlıyorum hocam. Artı 0 Eksi
KS KS D Doruk kapulu Femtopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #4 Kiznaiver dedi: Bu haliyle de oynatır. Ayarları en düşüğe çekersin ve bir tık çözünürlük düşürüp oynarsın. Valorant zaten işlemciyi yoğunluklu kullanan bir oyun. Genişletmek için tıkla... Fazlasıyla ısınıyor oyu oynarken ısınınca da takılma yapıyor o Nasıl düzeltilir? aesiow dedi: GT 610 la 40 FPS oynadığımı hatırlıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Ne zaman oynuyordum şimdi açmıyorda benimki eskiden açıyordu güncellemeker gelince açmıyor. Artı 0 Eksi
Kiznaiver dedi: Bu haliyle de oynatır. Ayarları en düşüğe çekersin ve bir tık çözünürlük düşürüp oynarsın. Valorant zaten işlemciyi yoğunluklu kullanan bir oyun. Genişletmek için tıkla... Fazlasıyla ısınıyor oyu oynarken ısınınca da takılma yapıyor o Nasıl düzeltilir? aesiow dedi: GT 610 la 40 FPS oynadığımı hatırlıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Ne zaman oynuyordum şimdi açmıyorda benimki eskiden açıyordu güncellemeker gelince açmıyor.
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #5 Doruk kapulu dedi: Fazlasıyla ısınıyor oyu oynarken ısınınca da takılma yapıyor o Nasıl düzeltilir? Genişletmek için tıkla... Termal macun yenileyebilirsin. Ayrıca laptop soğutucuları bulunuyor. Artı 0 Eksi
Doruk kapulu dedi: Fazlasıyla ısınıyor oyu oynarken ısınınca da takılma yapıyor o Nasıl düzeltilir? Genişletmek için tıkla... Termal macun yenileyebilirsin. Ayrıca laptop soğutucuları bulunuyor.
KS KS D Doruk kapulu Femtopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #6 Kiznaiver dedi: Termal macun yenileyebilirsin. Ayrıca laptop soğutucuları bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Soğutucu kullanıyorum sağ olasın tavsiyeler için. Artı 0 Eksi
Kiznaiver dedi: Termal macun yenileyebilirsin. Ayrıca laptop soğutucuları bulunuyor. Genişletmek için tıkla... Soğutucu kullanıyorum sağ olasın tavsiyeler için.