Hami Aslantaş Megapat Katılım 20 Ocak 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2016 #1 Ekran kartım Nvidia Geforce 840M ve ShadowPlay özelliğini kullanamıyorum. Sürüm en son sürümdür. Yardım ederseniz sevinirim...
Ekran kartım Nvidia Geforce 840M ve ShadowPlay özelliğini kullanamıyorum. Sürüm en son sürümdür. Yardım ederseniz sevinirim...
Waifu Impact Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.905 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1526212193 29 Ocak 2016 #2 Normal. Onu kullanmak için farklı bir yöntem var. Geforce Experience'in üstüne gelip özellikler dedikten sonra isminin en sonuna " -Shadowplay" yazıp çıkın. Tekrar açmaya çalıştığınızda karşınıza Shadowplay çalışır şekilde çıkacak.
Normal. Onu kullanmak için farklı bir yöntem var. Geforce Experience'in üstüne gelip özellikler dedikten sonra isminin en sonuna " -Shadowplay" yazıp çıkın. Tekrar açmaya çalıştığınızda karşınıza Shadowplay çalışır şekilde çıkacak.
Şahin STR Hectopat Katılım 15 Ekim 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2017 #3 malesef olmuyor bu sefer açılıyor fakat kayıt etmiyor bende denedim aynı hata bendede var