Öncelikle selamünaleyküm, Forza Horizon 4 oynamak istiyorum ve sistemim şu şekilde
GeForce 840M.
i5-4210U
8 GB DDR3 RAM.
30 FPS alsam yeterli, sizce bu sistem ile 30 FPS alabilir miyim?
Öncelikle selamünaleyküm, Forza Horizon 4 oynamak istiyorum ve sistemim şu şekilde.
GeForce 840M.
i5-4210u
8 GB DDR3 RAM.
30 FPS alsam yeterli, sizce bu sistem ile 30 FPS alabilir miyim?
30 alamazsın, çünkü Steam versiyonu optimizasyon sorunlu, sanırsam yeni güncelleme Türkiye'ye geldiğinde düzelicekmiş. Ben bile orta ayarlar 768p 50-60 arası almaktayım.
30 alamazsın, çünkü Steam versiyonu optimizasyon sorunlu, sanırsam yeni güncelleme Türkiye'ye geldiğinde düzelicekmiş. Ben bile orta ayarlar 768p 50-60 arası almaktayım.
Hocam FH3 ve FH4 neredeyse aynı özellikler istiyor, en iyisi beklemek Steam versiyonuna güncelleme gelmiş fakat Türkiye'ye gelmemiş, o geldiğinde FPS düzelebilir fakat 30FPS üstü almak tatmin etmez çünkü ani yerlerde düşüş olabilir özellikle film gibi yerlerde.
Hocam FH3 ve FH4 neredeyse aynı özellikler istiyor, en iyisi beklemek Steam versiyonuna güncelleme gelmiş fakat Türkiye'ye gelmemiş, o geldiğinde FPS düzelebilir fakat 30FPS üstü almak tatmin etmez çünkü ani yerlerde düşüş olabilir özellikle film gibi yerlerde.
Hocam Assetto Corsa oynayabilirsiniz fakat mouse ile falan zor oynarsınız hassasiyet berbat ötesi, kendi oynadığım Live for Speed mevcut fakat oyundaki arabaları haritaları açmak için lisans almak gerekiyor oyunda her detaya kadar verilmiş orada yarışçı takımındayım yabancılarla resmi yarışlar yapıyoruz, her detayına kadar araba ayarlarımız var difransiyel'den tutun lastik basıncına kadar öneririm.