BaroGzl Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2017 #11 Nazım Paşa dedi: Niye yükleyemiyorsun? Bilgisayarı şarja tak ve öyle oyna harici Nvidia kartlar o zaman devreye giriyor genelde. Genişletmek için tıkla... Malesef pile takarakta denedim aama olmadı yükleyemememin hata veriyorum uyumlu donanım bulunamadı diye. Witch-King of Angmar dedi: Pil ayarlarından yüksek performans' ı seçili değilse seçmelisin. Genişletmek için tıkla... Denedim malesef
Nazım Paşa dedi: Niye yükleyemiyorsun? Bilgisayarı şarja tak ve öyle oyna harici Nvidia kartlar o zaman devreye giriyor genelde. Genişletmek için tıkla... Malesef pile takarakta denedim aama olmadı yükleyemememin hata veriyorum uyumlu donanım bulunamadı diye. Witch-King of Angmar dedi: Pil ayarlarından yüksek performans' ı seçili değilse seçmelisin. Genişletmek için tıkla... Denedim malesef
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 30 Nisan 2017 #12 Doğru driverları yüklediğinden emin ol.
BaroGzl Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2017 #13 Nazım Paşa dedi: Doğru driverları yüklediğinden emin ol. Genişletmek için tıkla... Eminim %100 doğru indiriyorum ve nvidianın sitesinden indiriyorum.
Nazım Paşa dedi: Doğru driverları yüklediğinden emin ol. Genişletmek için tıkla... Eminim %100 doğru indiriyorum ve nvidianın sitesinden indiriyorum.