85.000 TL sistem önerisi

Bütçe
85000

Buminnn

Centipat
Daha fazla  
5070 Ti sistem toplamak istiyorum,85.000 bütçem var. Aşağıdaki gibi bir sistem topladım. Bütçeyi aşmadan revizyon önerileriniz varsa alabilirim. Kötü bir parça olduğunu düşünüyorsanız belirtiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Power supply 850 watt olmalı, ssd kötü, soğutucu kaliteli bir sıvı soğutucu olması lazım. Bu paraya dediklerimi yaparsınız ama hazır sistem bakmanız gerekir.

Power supply 850 watt olmalı, ssd kötü, soğutucu kaliteli bir sıvı soğutucu olması lazım. Bu paraya dediklerimi yaparsınız ama hazır sistem bakmanız gerekir
önerebileceğiniz bir hazır sistem var mı ?

önerebileceğiniz bir hazır sistem var mı ?

SSD: Lexar NM790
İşlemci: ryzen 9600
Kasa: FSP CMT595AL
Anakartı diğer arkadaşlar önersin bu işlemciye 360mm veya 240mm Sıvı soğutucu seçin (Bütçe yeterse 360mm daha iyi olur)

Anakart çok gereksiz. TUF B650M-E bakınız, başka anakartlarda olabilir sadece araştırmaya başlama noktası olarak önerdim.
Ve parçaları ayrı ayrı toplarsanız çok daha uyguna gelecektir.
Ayrıca hangi oyunları hangi ayarda hangi monitörle oynayacaksınız?

Hazır sistem almaya değecek bir fiyat göremiyorum burada, sıvı soğutmaya da gerek yok ayrıca.

Son düzenleme:

87.5k

5070 Ti ile 9070XT arasında fiyat farkına değecek bir performans yok.

E-spor bilgisayarı olmuş, ben böyle bir şey tercih ederdim çok singplayer oynamadığım için. Bir tek farklı olarak RGB'siz RAM alırdım. Bir de anakart bir tık overkill.

E-spor bilgisayarı olmuş, ben böyle bir şey tercih ederdim çok singplayer oynamadığım için. Bir tek farklı olarak RGB'siz RAM alırdım. Bir de anakart bir tık overkill.

Hikaye oyunlarında da güzel sistem, anakart overkill değil bu arada tam yerinde bir anakart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…