Ehliyet almama daha 2 yıl var ama önceden bakmaya başladım. Bütçe zaten belli, düşük kilometreli, dizel, güvenli ve kasa tipi olarak sedan ve station wagon bir araç arıyorum. Bu fiyata alabileceğim en iyi araç hangisi?
Ben sizlere Hyundai Accent Era modellerini öneririm. Ciddi anlamda piyasa arabası. 1.4 benzin LPG olan modellere bakabilirsiniz. Yaklaşık 1-2 ay önce aldık gayet memnunuz. Ama iki seneye büyük ihtimal o paralara anca Tofaş'a bineceğiz.
COVID biterse 2 yıl sonra fiyatlar düşer de iner de hiç belli olmaz o işler. Çok erken bakarsan ileride pişman olursun kendimden biliyorum. M5 hastasıyım 4-5 sene önce temizini 90-110 arasını bulduğum arabalar şu anda 400-450 minimum. İnsanın bazen oturup ağlayası geliyor. Kısaca 2 sene sonra bakarsın diyelim.