85 bin TL sistem toplama

Daha fazla  
Arkadaşlar sağlam bir öneri bekliyorum sizden genelde FPS odaklı oyunlar oynuyorum CS:GO gibi arada yüksek bütçelilere bakıyorum bu bütçede RTX 4070 Ti ekran kartını olursa iyi olur lakin bazıları 4080 bulabilirsin diyor işlemci olarak i9 13900K veya AMD 9 7900x3D cevaplarınızı bekliyorum.

Forumdaşlar bir yardımcı olsanız.

Son düzenleme:
Arkadaşlar sağlam bir öneri bekliyorum sizden genelde FPS odaklı oyunlar oynuyorum CS:GO gibi arada yüksek bütçelilere bakıyorum bu bütçede RTX 4070 Ti ekran kartını olursa iyi olur lakin bazıları 4080 bulabilirsin diyor işlemci olarak i9 13900K veya AMD 9 7900x3D cevaplarınızı bekliyorum.

Forumdaşlar bir yardımcı olsanız.

Açtığım konuya bakabilirsin.

Tam 80.000 TL'ye sistem aynısını alabilirsin.

Kalite dediği sanırım ekran kartının markası örneğin Zotac markasını kimse övmüyor genelde.

Ondan bahsediyorsa çok yanlış düşünüyor. Bu nesilde NVIDIA ekran kartları çok güç tüketmiyor, kart çok fazla ısınmayacağı için de soğutmasının aşırı iyi olmasının bir önemi yok. Kartların sıcaklık karşılaştırmalarına baktığımızda ucuz olan bazı kartların fiyatına göre iyi olduğunu görebiliyoruz. 4000 serisi az güç tüketmesinin yanı sıra düşük güçlerde de çok iyi çalışıyor o yüzden para bol değilse 5 FPS daha fazla almak için Watt'ı biraz daha yüksek olan abartılı kartlara (ASUS ROG STRIX vs.) yönelmenin anlamı pek yok.

Ondan bahsediyorsa çok yanlış düşünüyor. Bu nesilde NVIDIA ekran kartları çok güç tüketmiyor, kart çok fazla ısınmayacağı için de soğutmasının aşırı iyi olmasının bir önemi yok. Kartların sıcaklık karşılaştırmalarına baktığımızda ucuz olan bazı kartların fiyatına göre iyi olduğunu görebiliyoruz. 4000 serisi az güç tüketmesinin yanı sıra düşük güçlerde de çok iyi çalışıyor o yüzden para bol değilse 5 FPS daha fazla almak için Watt'ı biraz daha yüksek olan abartılı kartlara (ASUS ROG STRIX vs.) yönelmenin anlamı pek yok.
Haklısınız hocam.

Zaten ha zotac ha asus olmuş performansları aynı en fazla aradaki fark 2-3 derece asus daha serin çalışıyor.

Son düzenleme:
Haklısınız hocam.

Zaten ha Zotac ha ASUS olmuş performansları aynı en fazla aradaki fark 2-3 derece ASUS daha serin çalışıyor.
Katılıyorum ama Zotac karşılaştırmalarda sonda çıkarken hiç tavsiye etmem. Önceden araştırırken Zotac 4080/4090 kartlarından memnun olanlara da denk geldim fakat hiç şansa bırakmamak lazım bence. Onun yerine yakın fiyatlarda belki daha ucuz belki daha fazla başka alternatiflere yönelinebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı