85 derece ekran kartı sıcaklığı normal mi?

lastbaba1

Femtopat
Daha fazla  
CS'ye girdiğimde ekran kartı sıcaklığı 65-70 arasında dönüyor. FIFA'ya girdiğimde ise 3-4 dakika sonra 85 dereceye çıkıyor, 84-85 arasında gelip gidiyor. Normal bir durum mu? Kafaya çok taktım, çoğu arkadaşımınki 65-70 arasında iken benimki 85 derece.

Ekran kartı bakımlarını yapmanızı öneririm. Ayrıyeten kasanın hava sirkülasyonu da çok onemli iç bakım toz vs güzel bir temizlik şart.

Modele göre değişmekle beraber 3060 için normal değil. 83 derece civarında frekans düşürüyor, buna rağmen 85 görüyorsa sorun vardır. Temizlik ve macun değişimi yapabilirsiniz.

Sağ ol kral. Onumuzdeki cumartesi götüreyim inşallah cözülür sorun.

Modele göre değişmekle beraber 3060 için normal değil. 83 derece civarında frekans düşürüyor, buna rağmen 85 görüyorsa sorun vardır. Temizlik ve macun değişimi yapabilirsiniz.

Merhaba reis kasamın bakımlarını yaptırdım 80 dereceye düştü ekran kartı macununu falan değiştirtdim 5 derece oynadı sence normal mi? Bana hala sorun düzelmiş gibi gelmedi alalı 3 yıl oldu ekran kartını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…