wasterqaz Decapat Kek günü Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 287 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar merhaba laptop işlemci %70 %80 arası kullanımda 83 85 derece arasında laptop için bu değerler normal mıdır? (yeni cihaz)
Arkadaşlar merhaba laptop işlemci %70 %80 arası kullanımda 83 85 derece arasında laptop için bu değerler normal mıdır? (yeni cihaz)
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 10 Ekim 2022 #2 wasterqaz dedi: Arkadaşlar merhaba laptop işlemci %70 %80 arası kullanımda 83 85 derece arasında laptop için bu değerler normal mıdır? (yeni cihaz) Genişletmek için tıkla... normal, yeni ise termal macun eksiktir.
wasterqaz dedi: Arkadaşlar merhaba laptop işlemci %70 %80 arası kullanımda 83 85 derece arasında laptop için bu değerler normal mıdır? (yeni cihaz) Genişletmek için tıkla... normal, yeni ise termal macun eksiktir.
wasterqaz Decapat Kek günü Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 287 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #3 Silinen üye dedi: normal, yeni ise termal macun eksiktir. Genişletmek için tıkla... Daha bugün aldım cihazı güncelleme yaparken bu sıcaklıklara çıktı ayriyeten macun sürmeli miyim?
Silinen üye dedi: normal, yeni ise termal macun eksiktir. Genişletmek için tıkla... Daha bugün aldım cihazı güncelleme yaparken bu sıcaklıklara çıktı ayriyeten macun sürmeli miyim?
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 10 Ekim 2022 #4 Laptop modeli ve özellikler nedir?
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.445 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #5 wasterqaz dedi: Daha bugün aldım cihazı güncelleme yaparken bu sıcaklıklara çıktı ayrıyeten macun sürmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Macun sürerseniz ısınması azalır ama ben normal olduğunu pek düşünmüyorum macunu var mı diye kontrol eder misiniz?
wasterqaz dedi: Daha bugün aldım cihazı güncelleme yaparken bu sıcaklıklara çıktı ayrıyeten macun sürmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Macun sürerseniz ısınması azalır ama ben normal olduğunu pek düşünmüyorum macunu var mı diye kontrol eder misiniz?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #6 Laptop için normal.
wasterqaz Decapat Kek günü Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 287 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #7 Uton dedi: Laptop modeli ve özellikler nedir? Genişletmek için tıkla... Monsterdan aldım abra a5 v17.2 Windows 11 yüklü içinde
Uton dedi: Laptop modeli ve özellikler nedir? Genişletmek için tıkla... Monsterdan aldım abra a5 v17.2 Windows 11 yüklü içinde
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 10 Ekim 2022 #8 Boşta ve yük altında ne kadar sıcaklık alıyorsunuz, o değerleri de atabilir misiniz?
purpleguy Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 793 Çözümler 4 10 Ekim 2022 #9 wasterqaz dedi: Daha bugün aldım cihazı güncelleme yaparken bu sıcaklıklara çıktı ayriyeten macun sürmeli miyim? Genişletmek için tıkla... yeni aldiysaniz zaten termal macun vardir icinde,pil ayari yuksek performansdaysa normal,guncelleme yaparken ekran karti suruculeri daha kurulmamistir belki.
wasterqaz dedi: Daha bugün aldım cihazı güncelleme yaparken bu sıcaklıklara çıktı ayriyeten macun sürmeli miyim? Genişletmek için tıkla... yeni aldiysaniz zaten termal macun vardir icinde,pil ayari yuksek performansdaysa normal,guncelleme yaparken ekran karti suruculeri daha kurulmamistir belki.
wasterqaz Decapat Kek günü Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 287 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2022 #10 Uton dedi: Boşta ve yük altında ne kadar sıcaklık alıyorsunuz, o değerleri de atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Boşta iken ortalama 50 65 arası yük altında 80 88 derece arasında
Uton dedi: Boşta ve yük altında ne kadar sıcaklık alıyorsunuz, o değerleri de atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Boşta iken ortalama 50 65 arası yük altında 80 88 derece arasında