85 Mbps altyapı için en uygun internet sağlayıcı nedir?

Genelde İSS'lerin kaliteli bölge bölge değişir ama VDSL Telekom altyapısını ya TurkNet ya da Telekom'un kendisinden almanı öneririm. İstanbul, Edirne, Tekirdağ taraflarındaysan FixNet'e de bakabilirsin.

Hocam başvuru yapmanız lazım ama galiba fibere kadar sabit. Takımım 85MB 450TL'ye aldı. 100 MB de ya 450 ya da 460 470 gibi birşeylerdir.
Modem ve kurulum ücrete dahil mi? Dahilse iyi aslında. Eğer öyle değilse Turknet'e geçmeyi düşünüyorum.

Modem ve kurulum ücrete dahil mi? Dahilse iyi aslında. Eğer öyle değilse TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum.

Hocam paketten pakete değişebiliyor bir bilgim yok.

Modem ve kurulum ücrete dahil mi? Dahilse iyi aslında. Eğer öyle değilse TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum.

Hocam baktım internet 440TL cihaz 60TL ama paket ücretinde toplamları var sınırsız 100 MB 500TL yeni müşterilere.

Hocam paketten pakete değişebiliyor bir bilgim yok.

Hocam baktım internet 440TL cihaz 60TL ama paket ücretinde toplamları var sınırsız 100 MB 500TL yeni müşterilere.
Turknet ile aynı fiyattalar. Hangisini önerirsiniz hocam?

TurkNet ile aynı fiyattalar. Hangisini önerirsiniz hocam?

Hocam biz kablonetten aşırı memnunuz, bir yanlışını görmedik. Türklerin veriler geçen sızdırıldı aklınızda bulunsun bence. Kablonet ayrıca Türksat altyapısı umuduyla aynı firma yani bence tercih edebilirsiniz. Ama kalite adresten adrese değişir.

Gigafiber başvurunca gelmiyor. Tüm apartman başvurduk umurlarında değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…