85 OBP ile 7k gelir mi?

MeNeverLearm

Centipat
Daha fazla  
Konuşmak erken bayağı ama 11. sinifim. 85 gibi bir OBP yapabilirim. Bu OBP ile ve düzenli bir çalışma ile ilk 12-10k bandı gelir mi? Genetik mühendisliği olumak istiyorum.

gelmez kral özel okuldaki şişirme puanlar senden hep 5 soru önde olcak

Gelmez desem çalışmayı mı bırakıcaksın ? Ayrıca OBP sadece sınavda maksimum 60 puan, sende ise sadece 51 puan fark ettirecek. Sınav 500+60 puan üzerinden...

Düzenli her gün verimli çalışma ile her şey olur. Fakat söylemesi yapmasından 100 kat daha kolay.

Hayır ona göre bölüm seçeceğim.

OBP ile sıralama belirlenmez. Sen ilk önce bir TYT gir de durumunu ve soruları gör. Ondan sonra bir şey belirlersin. Ek olarak 11 ve 12'de OBP'ni düşürmemeye, 11'de TYT eksiklerini kapatmaya çalış.

TYT netletim gayet yeterli seviyede daha tam bitirmedim ama temelim sağlam.

TYT netletim gayet yeterli seviyede daha tam bitirmedim ama temelim sağlam.

O zaman burada duymak istediğin nedir? 85 OBP ile düzgün çalış 10K, hatta 5K gelir sen rahat ol diyip pohpohlanmak mı? Eğer netlerin yeterli seviyede, üstüne de OBP'ni de iyi durumda tutarsan evet girersin. Teknik açıdan konuşacak olursak, en düşük sınıf geçme OBP'si 50 ile TYT/AYT sayısal'ı fullersen Y-SAY 2.271 sıralama yapıyorsun. Fakat dediğim gibi, söylemesi yapmasından 100 kat daha kolay. Şahsen ben bu zamana kadar konfor alanından çıkmayıp YKS'de başarılı olan birisini görmedim.

Şu zamanda yapman gereken şeyler; tyt açıklarını kapatmak, 11. sınıf ayt konularını boşlamamak, obp'ni yeterli hatta yapabileceğinin en üst seviyesinde tutmak ve 12 sınav senen olacağından boş bulduğun vakitlerde her zaman derslere gömülmek yerine biraz da kendine eğlenmek için vakit ayırman. Gerisine 12. sınıfta bakarsın.

Amacım egomu tatmin etmek falan değil sadece tek seçeneğim bu olduğu için bu seçeneğin olabileceğini duymak her gün beceremezsin laflarına alıştım zaten.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…