Uğurcan1334 Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #1 85 karne puanım var ve gitmek istediğim lise 89 karne puanı istiyor. Sizce gidebilir miyim istediğim liseye?
85 karne puanım var ve gitmek istediğim lise 89 karne puanı istiyor. Sizce gidebilir miyim istediğim liseye?
Sirius Blackw Picopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 593 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Kuzey Atlantik 4 Haziran 2022 #2 Gidemezsiniz diye biliyorum.Bazı öğrenciler bazı sebeplerle o okuldan ayrılabiliyor açık kontenjanları iyi takip edin o zaman alınabilirsiniz.
Gidemezsiniz diye biliyorum.Bazı öğrenciler bazı sebeplerle o okuldan ayrılabiliyor açık kontenjanları iyi takip edin o zaman alınabilirsiniz.
Uğurcan1334 Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2022 #3 Sirius Blackw dedi: Gidemezsiniz diye biliyorum.Bazı öğrenciler bazı sebeplerle o okuldan ayrılabiliyor açık kontenjanları iyi takip edin o zaman alınabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
Sirius Blackw dedi: Gidemezsiniz diye biliyorum.Bazı öğrenciler bazı sebeplerle o okuldan ayrılabiliyor açık kontenjanları iyi takip edin o zaman alınabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.