Fiber olmasa bile ilk ay bizden kampanyasını 24Mbps limitsiz 95TL olarak alabilirsiniz. VDSL2 bulunuyorsa ping gibi şeylerde sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. Diğer ISS'leri boş verin. Altyapı Telekom ISS Telekom olsun bir şey olursa daha hızlı destek alırsınız. İlk Ay Bizden Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
Fiber olmasa bile ilk ay bizden kampanyasını 24Mbps limitsiz 95TL olarak alabilirsiniz. VDSL2 bulunuyorsa ping gibi şeylerde sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum. Diğer ISS'leri boş verin. Altyapı Telekom ISS Telekom olsun bir şey olursa daha hızlı destek alırsınız. İlk Ay Bizden Kampanyası > Kampanyalar > Bireysel > Evde İnternet > Türk Telekom
Herkes TürkNet'ten memnun. Müşteri hizmeti de iyiyse kullanılabilir bir ISS. Ben Superonline kullanıyorum. İnternetinden memnunum ama müşteri hizmetleri çok boş. Müşteri hizmetleri iyi olan bir ISS tercih etmelisin.
Kampanya hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum. Başvuru yapmak isterseniz hemen başvur kısmından telefon numaranızı girip başvuru yapabilirsiniz. Yapınca direk geçilmiyor zaten aradıklarında VDSL2 destekli mi değil mi diye sorarsınız. Destekli zaten. Çünkü tüm paketler fiber gözüküyor. Hepsini kapsıyor.