850-1000W PSU önerisi

Bütçe
3500-5000

Akilon

Hectopat
Daha fazla  
850W ya da 1000W PSU arıyorum.
Aşağıdaki 2 PSU arasında kaldım. Arkadaşlar.
Hangisini alayım? Ya da sizin başka önerileriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öneriniz için çok teşekkür ederim fakat paylaştığınız PSU bütçemin yaklaşık 2000 TL fazlasına satılıyor.
Buna da bakabilirsin mesela.

Almışken iyisini al. Sonuçta sistemin can damarı güç kaynağı. Bu yazdıklarım A Tier cihazlar ve Japon üretim kapasitör var. MSI'yı bilmiyorum ama Seasonic ve FSP kendisi üretiyor cihazları.

Buna da bakabilirsin mesela.

Almışken iyisini al. Sonuçta sistemin can damarı güç kaynağı. Bu yazdıklarım a tier cihazlar ve Japon üretim kapasitör var. MSI'yı bilmiyorum ama Seasonic ve FSP kendisi üretiyor cihazları.

Raijintek pek duyduğum bir marka değil bilen birisi yorumlar belki diye paylaştım fakat High Power bilinen ve iyi bir marka aslında.
Bu paylaştığım iki PSU da da Japon kapasitörler var.
Attığınız modelleri inceleyeyim. Teşekkür ederim.

Raijintek pek duyduğum bir marka değil bilen birisi yorumlar belki diye paylaştım fakat High Power bilinen ve iyi bir marka aslında.
Bu paylaştığım iki PSU da da Japon kapasitörler var.
Attığınız modelleri inceleyeyim. Teşekkür ederim.
High Power B Tier güç kaynağı. Vermişken az daha ekle parçalarını sağlam bir cihaza emanet et 👍

@Akilon attığınız iki model de fiyatına göre alınabilir ürünler, raijintek olan da iç yapı kalitesi olarak kalburüstü bir ürün. İkisi arasından hangisini alsanız üzmez.

Raijintek kullanan birisi var mı tanıdığınız ya da önerdiğiniz insanlardan alan var mı? Hiç kötü bir geri dönüş aldınız mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı