850-1000W PSU önerisi

Maslany

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba; sistemimde güncelleme yapacağım 5950X alacağım, Arctis 3 360 mm sıvı soğutucu alacağım ve sistem bulunan 4070 Ti + M.2 SSD 2 TB+ SSD 500 GB+ HDD + 4x16 RAM + ASUS B550F anakart olacak. Şu anki güç kaynağım Adata XPG Core Reactor 750W 80+ Gold. 3D render işlerinde uğraşıyorum. Saatlerce yük biniyor. Bu güç kaynağı ile bu sistemi yürütebilir miyim yoksa 850W ya da 1000W kesinlikle geçmem gerekli. Gerekliyse öneri sunabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bütçe belirtmediğiniz için direkt en kalitelilerinden birini önerdim.

Ayrıca 850'lik ona yetmez. 1000 Watt yeterli.

Bütçe belirtmediğiniz için direkt en kalitelilerinden birini önerdim.

Ayrıca 850'lik ona yetmez. 1000 Watt yeterli.

Pardon 6-8 k arası bir bütçem var.

Hocam fiyat iyide markayı ben ilk defa duydum nasıl sizce.

Peki bilmediğimden soruyorum bu gen5 olayı ne oluyor PSU'larda?
Bunların jenerasyonu hocam. Üstlerine daha yeni teknoloji ekleniyor daha ekonomik oluyorlar. Mesela 1. jenerasyonda kullanılan trafoyla son jenerasyonda kullanılan trafo arasında fark oluyor. Sigortaları daha güçlü oluyor. Modülerlikleri değişiyor vs.

Dostum peki 1200W PSU attı bir arkadaş. Araştırdım biraz da herkes iyi diyor. Kafama yattı. Bir tane ses sorunu var gibi diyen olmuş geri kalan herkes olumlu. Ama kafamı karıştıran bir şey var.

Şu ikisi arasında 1000 TL oynuyor ve tek farkı Gold ve Platinum sertifika olayı mı? Gold olanını da alsam çok fark eder mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…