850-900 bin TL araç önerisi

mehmetbey3466

Kilopat
Araç almak istiyorum 25 yaşındayım 850-900 bin arası bütçem var. Evliyim aile aracı tarzı ne önerebilirsiniz? Aklımda eğer bu bütçelere temiz bulunursa golf veya polo arasındayım tavsiyeleriniz nedir?

Sedan mı hatchback mi?

Focus bu bütçelerde bakılması gereken bir araç hem sedanı var hem hatchbacki 200 bini geçmemiş olmasına ve (şase, direk, podyeler, hava yastıklarının) işlemsiz olmasına dikkat edin. 1.6 TDCI ve 1.5 TDCI hem ustası çok hem de kendini kanıtlamış uzun ömürlü motorlardır.

Japon isterseniz Honda Civic FD 6 da olabilir.

Bu butcelerde Polo ve Golf icin cok eskiye gidersin. Yuksek km ve kazali olur muhtemelen. 1.2 hibrit Suzuki Swift bakabilirsin 900'un uzerine biraz daha cikabilirsen.
1.2 Hybridler mantikli, 1-1.1 civari bir butceyle bakilmasi lazim. Harici biraz hikayeli araclar
mevcut. Bulabildigim en makul ilanlar:

Araç almak istiyorum 25 yaşındayım 850-900 bin arası bütçem var. Evliyim aile aracı tarzı ne önerebilirsiniz? Aklımda eğer bu bütçelere temiz bulunursa golf veya polo arasındayım tavsiyeleriniz nedir?
Golf 7 1.2 TSI veya Leon MK3 1.2 TSI manuel oneririm ancak 950.000 ustu bir butcenin olmasi lazim. Polo 2018 ustu olursa degerlendirilebilir. Ben birkac adet ornek ilan attim, butcenizin ustunde olan ilanlarda mevcut, butceniz tam arafta kaliyor cunku 1 milyon ve civarina istediginiz araclari rahatlikla bulabiliyorsunuz. Harici attiklarim hosunuza giderse pazarlik secenegini degerlendirebilirsiniz. Ben Golf ve Leon agirlikli bakardim.

Ornek ilanlar:
(Eger biraz butcenizi yukseltirseniz mantikli bir secenek, Golf 6'lara bu paralar isteniyor neredeyse.)

(Fiyati butcenizin ustunde sadece emsal olarak attim, bu kasa manuel bir Polo sizi uzmez.)

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-agir-bakimlari-yeni-yapildi-1294570737/detay (Bu aracin hasar detaylarina iyi bakmak lazim.)

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...km-hatasiz-boyasiz-tramersiz-1292464857/detay (En bos donanim ancak VW grubuna sonradan donanim eklenebiliyor.)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
    Yukarı