JameKK Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2020 #11 SevenPacer dedi: Kaç saniyede açsın istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... normal mi diye sordum sadece çünkü ssd kullanan çoğu arkadaşımın bilgisayarı 35 saniye gibi bir sürede değil daha kısa sürede açtığı için sordum
SevenPacer dedi: Kaç saniyede açsın istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... normal mi diye sordum sadece çünkü ssd kullanan çoğu arkadaşımın bilgisayarı 35 saniye gibi bir sürede değil daha kısa sürede açtığı için sordum
Dolapdereli Sabri Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 179 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2020 #12 Dostum temiz bir kurulum işe yarıyor deneyebilirsin, laptopuma format atmadan önce 40 saniye civarında kendine geliyordu format attıktan sonra yaklaşık 15 saniyede masaüstü hazır oluyor.
Dostum temiz bir kurulum işe yarıyor deneyebilirsin, laptopuma format atmadan önce 40 saniye civarında kendine geliyordu format attıktan sonra yaklaşık 15 saniyede masaüstü hazır oluyor.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.160 Makaleler 26 Çözümler 521 31 Mayıs 2020 #13 Bilgisayara dışarıdan bağlı olan aygıt, cihaz var mı? HDD'ler problemliyse onlar da açılış süresine etki ediyor.
Bilgisayara dışarıdan bağlı olan aygıt, cihaz var mı? HDD'ler problemliyse onlar da açılış süresine etki ediyor.
Dolapdereli Sabri Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 179 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2020 #14 Dostum eğer işletim sistemi SSD'de ise HDD'ler açılış hızına etki etmez.