850 TL civarı ayakkabı önerisi

Lutryel

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : İ5 14400F - RAM : 16GB 3200 MHz DDR4 - SSD : Lexar 500 gb mvme m2 + İntensso 120 gb ssd - 320gb hdd - 240gb hdd - Anakart: H610m - Ekran Kartı : Nvidia GeForce RTX 4060 - İşletim Sistemi : Windows 11 Pro - Telefon : Samsung Galaxy A34 5G - Kulaklık : Rampage K3 Klavye : Redragon Dark Avanger K569RGB Mouse : Steelseries Prime Plus Monitör : Msi G244F 170 Hz - 2. Monitör: Hp Pavilion v1907w
Adidas, Nike tarzı orijinal şeyler tercih ederim, benzer şeyler tavsiye ederseniz sevinirim. Kusura bakmayın ama takıntım olduğundan markası bilindik şeyler olursa sevinirim :D

Adidas:
Nike zor ama New Balance var:

Sneaker olarak yaklaşık 3.5 sene hırpalaya hırpalaya kullandığım ayakkabılarımdan önereyim hocam:
Zig kinetica ayakkabımı öneremiyorum maalesef 1300TL olmuş.
Onun dışında spor ayakkabı olarak Decathlon'daki ayakkabıları yerinde deneyip bakabilirsiniz. Gayet iyidir.

Adidas falan önerseniz daha iyi olur kardeşimin yerine açtım konu spor ayakkabı olursa sevinirim.

Adidas falan önerseniz daha iyi olur kardeşimin yerine açtım konu spor ayakkabı olursa sevinirim.

Hocam bahsettiğiniz fiyata istediğiniz markaların ayakkabıları o kadar iyi değil.
Kardeşiniz hangi spor branşıyla haşır neşir onu da bilmiyoruz.
Onları da söylerseniz önereceğimiz ayakkabıları ona göre seçebiliriz.

Hocam bahsettiğiniz fiyata istediğiniz markaların ayakkabıları o kadar iyi değil.
Kardeşiniz hangi spor branşıyla haşır neşir onu da bilmiyoruz.
Onları da söylerseniz önereceğimiz ayakkabıları ona göre seçebiliriz.

Sorun yok

Maalesef bu zamanda 850 TL ye bahsettiğiniz markalardan zar zor çocuk ayakkabısı bulursunuz. Yetişkinleri söylemiyorum bile. İnsanlar aslında 'marka' dediğimiz şeye para veriyorlar. Çakma olupta aynı kalite ayakkabılar oluyor kaliteli satıcılarda. Eğer kardeşiniz marka delisi değilse çakma olduğu hiç belli olmayan ultimate kalite çakma alın.

Bunların dışında Adidas Hoops'lar var onlarda 1.000 lira civarında. Nike bu fiyat bandında çok zor.

Spor branşlarına göre öneriyorum. Ayrıca Decathlon'dan önereceğim çünkü bu fiyat bandında daha istikrarlı bir şekilde düzgün ürün yapabilen bir firma yok.
Kardeşinizin ilgisi hangi yönde ise kendisi gidip yerinden bakabilir.
Basketbol:Yetişkin Basketbol Ayakkabısı - PROTECT 120
Futbol:Halı Saha Ayakkabısı / Futbol Ayakkabısı - VIRALTO I TURF TF
Voleybol(zamanında kullanmıştım. Çok iyi ayakkabılar. Bütçenizi 150TL civarında esnetmeniz gerekecek.):Yetişkin Voleybol Ayakkabısı - Beyaz / Mavi / Neon Sarı - Confort
Koşu:Erkek Koşu Ayakkabısı - RUN ACTIVE

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı