L lastnamee Hectopat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #1 850 lira bütçem var ekran kartı ve güç kaynağı önerilerinizi bekliyorum.
L Lord Cruiser Hectopat Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 362 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #2 Xıgmatek Tauro 600 watt 80+ güç kaynağı ve Sapphire R9 280 ekran kartı alabilirsin. Diğer sistem bileşenleriniz nedir ?
Xıgmatek Tauro 600 watt 80+ güç kaynağı ve Sapphire R9 280 ekran kartı alabilirsin. Diğer sistem bileşenleriniz nedir ?
L lastnamee Hectopat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #3 Lord Cruiser dedi: Xıgmatek Tauro 600 watt 80+ güç kaynağı ve Sapphire R9 280 ekran kartı alabilirsin. Diğer sistem bileşenleriniz nedir ? Genişletmek için tıkla... Diğer bileşenler sıkıntı değil.
Lord Cruiser dedi: Xıgmatek Tauro 600 watt 80+ güç kaynağı ve Sapphire R9 280 ekran kartı alabilirsin. Diğer sistem bileşenleriniz nedir ? Genişletmek için tıkla... Diğer bileşenler sıkıntı değil.
L Lord Cruiser Hectopat Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 362 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #4 lastnamee dedi: Diğer bileşenler sıkıntı değil. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı değil diyorsunuz ama Pentium 4 işlemciniz varsa sıkıntı olur.
lastnamee dedi: Diğer bileşenler sıkıntı değil. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı değil diyorsunuz ama Pentium 4 işlemciniz varsa sıkıntı olur.
1OuSss Hectopat Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #5 Lord Cruiser dedi: Xıgmatek Tauro 600 watt 80+ güç kaynağı ve Sapphire R9 280 ekran kartı alabilirsin. Diğer sistem bileşenleriniz nedir ? Genişletmek için tıkla... Bende o fiyata arkadaşın yazdığı sistemi tavsiye ediyorum.
Lord Cruiser dedi: Xıgmatek Tauro 600 watt 80+ güç kaynağı ve Sapphire R9 280 ekran kartı alabilirsin. Diğer sistem bileşenleriniz nedir ? Genişletmek için tıkla... Bende o fiyata arkadaşın yazdığı sistemi tavsiye ediyorum.
L lastnamee Hectopat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #6 Kardeşim i5 işlemcim var 4 çekirdekli.
L Lord Cruiser Hectopat Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 362 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #7 lastnamee dedi: Kardeşim i5 işlemcim var 4 çekirdekli. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz o zaman. 1OuSss dedi: Bende o fiyata arkadaşın yazdığı sistemi tavsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ne demek istediniz anlamadım. Anlatabilirmisiniz ?
lastnamee dedi: Kardeşim i5 işlemcim var 4 çekirdekli. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz o zaman. 1OuSss dedi: Bende o fiyata arkadaşın yazdığı sistemi tavsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ne demek istediniz anlamadım. Anlatabilirmisiniz ?
1OuSss Hectopat Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #8 Lord Cruiser dedi: Sorun olmaz o zaman. Ne demek istediniz anlamadım. Anlatabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Senin yazdığın donanımları bende tavsiye ettim o fiyat aralığında. Neresini anlatmamı istiyorsunuz ? Ona göre yardımcı olayım.
Lord Cruiser dedi: Sorun olmaz o zaman. Ne demek istediniz anlamadım. Anlatabilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Senin yazdığın donanımları bende tavsiye ettim o fiyat aralığında. Neresini anlatmamı istiyorsunuz ? Ona göre yardımcı olayım.
L Lord Cruiser Hectopat Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 362 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #9 1OuSss dedi: Senin yazdığın donanımları bende tavsiye ettim o fiyat aralığında. Neresini anlatmamı istiyorsunuz ? Ona göre yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğinizi anladım. Teşekkürler.
1OuSss dedi: Senin yazdığın donanımları bende tavsiye ettim o fiyat aralığında. Neresini anlatmamı istiyorsunuz ? Ona göre yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğinizi anladım. Teşekkürler.