850 TL krampon önerisi

RowIinq

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçılık
Arada halı saha olunca giymek için 600-850 civarında krampon önerisi istiyorum. Bütçe düşük ama daha fazla çıkamam yardımcı olur musunuz?
42 numara.

Son düzenleme:
Krampon mu? Halı saha ayakkabısı mı?

Arada halı saha olunca giymek için 600-850 civarında krampon önerisi istiyorum. Bütçe düşük ama daha fazla çıkamam yardımcı olur musunuz?
42-43 numara.
Decathlon'un ürünlerine bakabilirsiniz ben de aynı şekil ayda 1 halı saha yapan biriyim idareten almıştım gayet kullanışlı ve uygun fiyatlı ürünleri tavsiye ederim.

Halı sahada giymelik ayakkabı işte, arasındaki farkı bilmiyorum açıklar mısınız?
Kramponlar dişli olur genellikle çim sahalarda futbolcuların kullandığı ayakkabılardır yanlışıkla birininin ayağının üstüne basarsanız çok acır ve tam performans göstermez halı sahada;Halı saha ayakkabıları halı sahada giymek için tasarlanmıştır ayağınız sahada kaymak dişlileri küçük/azdır yanlışıkla birinin ayağının üstüne bassanız bir şey olmaz.

Kramponlar dişli olur genellikle çim sahalarda futbolcuların kullandığı ayakkabılardır yanlışıkla birininin ayağının üstüne basarsanız çok acır ve tam performans göstermez halı sahada;Halı saha ayakkabıları halı sahada giymek için tasarlanmıştır ayağınız sahada kaymak dişlileri küçük/azdır yanlışıkla birinin ayağının üstüne bassanız bir şey olmaz.
Çivili istemiyorum normal halı saha ayakkabısı, var mı önerebileceğiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı