Decathlon'un ürünlerine bakabilirsiniz ben de aynı şekil ayda 1 halı saha yapan biriyim idareten almıştım gayet kullanışlı ve uygun fiyatlı ürünleri tavsiye ederim.Arada halı saha olunca giymek için 600-850 civarında krampon önerisi istiyorum. Bütçe düşük ama daha fazla çıkamam yardımcı olur musunuz?
42-43 numara.
Halı sahada giymelik ayakkabı işte, arasındaki farkı bilmiyorum açıklar mısınız?Krampon mu? Halı saha ayakkabısı mı?
Kramponlar dişli olur genellikle çim sahalarda futbolcuların kullandığı ayakkabılardır yanlışıkla birininin ayağının üstüne basarsanız çok acır ve tam performans göstermez halı sahada;Halı saha ayakkabıları halı sahada giymek için tasarlanmıştır ayağınız sahada kaymak dişlileri küçük/azdır yanlışıkla birinin ayağının üstüne bassanız bir şey olmaz.Halı sahada giymelik ayakkabı işte, arasındaki farkı bilmiyorum açıklar mısınız?
Çivili istemiyorum normal halı saha ayakkabısı, var mı önerebileceğiniz?Kramponlar dişli olur genellikle çim sahalarda futbolcuların kullandığı ayakkabılardır yanlışıkla birininin ayağının üstüne basarsanız çok acır ve tam performans göstermez halı sahada;Halı saha ayakkabıları halı sahada giymek için tasarlanmıştır ayağınız sahada kaymak dişlileri küçük/azdır yanlışıkla birinin ayağının üstüne bassanız bir şey olmaz.
Link? ayrıca bu fiyata bulunabilir mi?Lescon olabilir.
43 büyük olabilir 42 numarayı seçince 1000 liraya fırlıyor fiyat.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.