850 TL Mekanik klavye önerisi

Bir şey soracağım bu klavyeyi yurt dışından getiriyorlar ve fiyatı 1.000 tlyi aşıyor. Türkiyeden alamaz mıyım ben bu klavyeyi
Türkiyede satılmıyor maalesef. Amazon Prime ile 1060 TL'ye alabilirsiniz, biraz bütçenizi zorluyor ama fiyatına değer.

Bir şey soracağım bu klavyeyi yurt dışından getiriyorlar ve fiyatı 1.000 TL'yi aşıyor. Türkiye'den alamaz mıyım ben bu klavyeyi?
Türkiye'den hiçbir şey alamazsınız hocam. Prime ile 1060 TL'ye geliyor yaklaşık. Ücretsiz denemeyle beraber alın.

İdarelik bir şey istiyorsanız Ziyoulang T60'ın Türkiye pazarında olan hallerini alın. Sarftech T60 falan diye de geçiyor.

Bu klavyenin fiyatı düşük ama inşallah performansı da düşük değildir. 10 üzerinden puan verseydiniz ne kadar verirdiniz bu klavyeye.

XPG Summoner Mini RGB SUMMONERMINI61BL-BKCTR Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu öneririm, bir tanıdık almıştı gayet memnun. switch markası outemu

Bu klavyenin fiyatı düşük ama inşallah performansı da düşük değildir. 10 üzerinden puan verseydiniz ne kadar verirdiniz bu klavyeye.
6 verirdim. Jixian Switch'i var. Ortalama bayağı. Ama 550 TL'ye daha iyisi yok.
Bu paraya alınmaz. 500 civarı olsa alınırdı. Outemu bu kadar para verilecek bir Switch değil yeni modelleri değilse. Ki yeni modeli değil.

6 verirdim. Jixian Switch'i var. Ortalama bayağı. Ama 550 TL'ye daha iyisi yok.

Bu paraya alınmaz. 500 civarı olsa alınırdı. Outemu bu kadar para verilecek bir Switch değil yeni modelleri değilse. Ki yeni modeli değil.
Ben bu sarftech t60'a trendyoldan baktım ama mekanik değil membran yazıyordu niye acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…