100 Mbps Türknet kullanıyorum. Keenetic Extra Dsl almayı düşünüyordum ama bütçemi aşıyor. Zyxel WMG3625 bu bütçede en iyisi midir? Keenetic ile arasında çok fark var mı?
Evet, bütçede en iyisi bence bu modem. Paneli vs. çok gelişmiş. Asus modem kullandıktan sonra anladım her şeyin Wi-Fi kapsama alanı olmadığını. Keza bu Keenetic için de öyle.
100 Mbps Türknet kullanıyorum. Keenetic Extra Dsl almayı düşünüyordum ama bütçemi aşıyor. Zyxel WMG3625 bu bütçede en iyisi midir? Keenetic ile arasında çok fark var mı?
Keenetic Extra DSL kullanıyorum. Wifi ağı TT'nin verdiği modemler kadar. Alırken daha geniştir diye düşünmüştüm ancak maalesef öyle olmadı. Router ile kullanıyorum.
Keenetic Extra DSL kullanıyorum. Wifi ağı TT'nin verdiği modemler kadar. Alırken daha geniştir diye düşünmüştüm ancak maalesef öyle olmadı. Router ile kullanıyorum.
Onun için TP-Link High Power ürünlere veya Mikrotik modellerinden almalı, WiFi için ülkeyi de Yeni Zelanda gibi bu sınırın olmadığı/daha yüksek olduğu ülkeleri seçmelisiniz ama bu yaptığınız aslında yasa dışı olduğundan yapmamanızı tavsiye ederim. Tabii yaparsanız dublex, triplex evde bile tek router ile işi çözersiniz.