850 TL'ye 1050 Ti alınır mı?

RX 570'e bakın bence de. Zamanında 700-750 TL olduğunu gördüğüm bu kartın ikinci el fiyatının bu civarda olması çok üzücü.

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Satıcıya ürünü almayacağımı bildiriyorum o zaman

O fiyata RX570 nerede var merak ettim 2 ay önce ahı çıkmış ikinci elleri 1200 civarındaydı.

Alınmaz. RX serisine gelecek olursak mining yapılmamış bir kart bulmakta oldukça zor. O yüzden alırken dikkat edin.

Bende en iyisi var 1500TL'den koydum 1400'den aşağı vermem mesela neden? MSI Gaming X 4G 4 GB modeli soğutma ses kalite olarak çok iyi şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım o yüzden ikinci el alacaklar modeline dikkat etmeliler. İnternetteki videolardaki RX 470'lere oranla benim FPS değerlerim daha yüksek çıkıyor.
O fiyata RX570 nerede var merak ettim 2 ay önce ahı çıkmış ikinci elleri 1200 civarındaydı.

Aynen şu an bende piyasa da 1750 TL'den aşağı RX 570 görmedim.

O bütçenin yerine 480 tercih etmek daha mantıklı diyorum.

Böyle saçma bir cevap olabilir mi. Piyasa sizden mi ibaret? Model falan farketmiyor 200 tane STRİX 470 geçti elimizden MİNİNG için. Ben farklı bir şeyden bahsediyorum siz gelip kendi kartınızı övüyorsunuz. Gerçi övülecek bir yeride kalmadı öldü o kartlar hangi 1500.

Herkes el bebek gül bebek yaşamıyor burada gördüğüm bir gerçeği saçma diye boş yapan bir konuşmacıyla tartışmayacağım, nasıl ASUS Dual ile ASUS ROG STRIX aynı değilse söylediklerimde aynı mantık size boş yolunuzda iyi eğlenceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…