850 TL'ye i5 12400F için kule tipi işlemci önerisi

FxW

Centipat
Uzun bir zamandır kule tipi soğutucu almayı düşünüyordum. İlk başta Strong M4 12 Pro adlı modeli almayı düşünüyordum ama bugün şu modeli almakta karar kıldım: GAMEFORCE Copper 6 modelini gördüm, bu modelin 3 fanlı olması beni cezbetti fakat tek şüphem anakartım ASUS H610M-R D4 modeli, bu anakart microATX bir anakart o yüzden hangi soğutucuyu alırsam alayım anakartıma sığıp sığmayacağından ve RAM'lere veya ekran kartına çarpıp çarpmayacağından şüphe ediyorum. Bilgili olan biri varsa beni aydınlatabilir mi? Ek olarak sizin de tavsiye edebileceğiniz bir model var mı? Bütçe: Maksimum 850.

Son düzenleyen: Moderatör:

Önerecektim fakat LGA 1700 uymuyor.

Neden, 3 fanlı olmasını beğenmiştim
1.si fanları 9cm yani küçük ve çok ses çıkarır.
2.si çok fanlı olması daha iyi soğutacağı anlamına gelmez.
3.sü kalitesiz marka.
12cm fanlı ve 4 bakır borulu ne bulursan al.

Bunu bulabildim biraz daha ekleyebilir misin ?

1.si fanları 9cm yani küçük ve çok ses çıkarır.
2.si çok fanlı olması daha iyi soğutacağı anlamına gelmez.
12cm fanlı ve 4 bakır borulu
Strong M4 12 Pro hakkında ne düşünüyorsunuz

Maalesef, 850 bile zor. Öğrenciyim

Strong M4-12XPRO 12CM Rainbow 4 Bakır Borulu 135W 4 Pin Intel/amd Kule Tipi Işlemci Cpu Fan . 12 CM ve 4 bakır borulu​

Baktım şimdi fiyatı gerçekten uygun. Marka hakkında fikrim yok fakat 4 bakır borulu ve 12cm fan yeterli olur 12400f için. Alabilirsiniz.
Banada çok uygun geldi. Tek şüphem anakartıma sığıp sığmayacağı.

Strong M4-12XPRO 12CM Rainbow 4 Bakır Borulu 135W 4 Pin Intel/amd Kule Tipi Işlemci Cpu Fan . 12 CM ve 4 bakır borulu​

Banada çok uygun geldi. Tek şüphem anakartıma sığıp sığmayacağı.
Büyük ihtimal sığar hocam benim anakartım micro-atx ona bile sığdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…